Mai multe celebrități anunță că au făcut Covid, la câteva zile după ceremonia Golden Globe Awards

DE Alexandru Pop | Actualizat: 18.01.2023 - 09:10
Mai multe celebrități anunță că au făcut Covid, la câteva zile după ceremonia Golden Globe Awards - Foto: joyparris via Wikipedia

O serie de celebrități au fost testate pozitiv pentru Covid-19, după ceu au fost prezente la Globurile de Aur. Collin Farrell, Brendan Gleeson, Jamie Lee Curtis și Michelle Pfeiffer au anunțat că au contractat virusul în zilele de după decernarea premiilor.

SHARE

O altă ceremonie, Critics Choice Awards, difuzată duminică, a cerut teste Covid-19 pentru participanți, pe măsură ce lista creștea.

Forțate să stea afară, câteva celebrități au intervenit pe rețelele de socializare.

„Îmi pare atât de rău că am ratat astăzi Critics Choice Awards”, a scris Pfeiffer, într-o postare pe Instagram. "Da, Covid."

citeşte şi: China, la o lună după abandonarea politcii zero-Covid: „Producția și viața au revenit la normal”

Pfeiffer era așteptată să-i dea actorului Jeff Bridges un premiu pentru întreaga carieră. Până la urmă, cel care a făcut-o a fost actorul John Goodman.

Jamie Lee Curtis și-a exprimat de asemenea nemulțumirile, spunând: „Din păcate, această majoretă șefă (n.r.: ea însăşi) nu va fi deloc la festivitățile de weekend, să-și aplauze prietenii și colegii. Viața, în condițiile vieții”.

În timp ce Curtis era bolnavă, coprotagonistele ei din "Everything Everywhere All at Once" au luat cinci premii, inclusiv pentru cel mai bun film.

citeşte şi: Ursula, trasă la răspundere pentru contractele vaccinurilor anti-Covid: Prea mulți bani cheltuiți

Măsurile de siguranță pentru COVID-19, cum ar fi cerințele de testare, vaccinare și măștile, au fost inconsistente, în acest sezon de premii, potrivit The Hollywood Reporter.

Unele evenimente și ceremonii în persoană nu au necesitat măsuri de siguranță, în timp ce altele, precum Globurile de Aur și Premiile Critics Choice, au necesitatt, pentru prezenţă fizică, fie testare, fie dovada vaccinării, fie ambele, conform BBC

Experții în Sănătate Publică spun că nu sunt surprinși de necazurile recente cu care se confruntă elita premiilor de la Hollywood.

„Acest lucru nu este neașteptat”, a declarat pentru ABC dr. John Brownstein, epidemiolog și ofițer-șef de inovare la Spitalul de Copii din Boston.

„Aveți adunări în interior, într-o perioadă în care circulă o mulțime de virusuri, fie că este vorba despre răceală sau gripă, dar și din cele de proximitate. Sunt oameni  fără masc..Vveți avea o transmitere activă a virușilor”.

Pe măsură ce temerile legate de Covid-19 se estompează și măsurile de siguranță publică scad, cazurile săptămânale au depășit 400.000, pentru fiecare dintre ultimele șase săptămâni, potrivit Centrului pentru Controlul Bolilor, statistici nemaivăzute de la sfârșitul lunii septembrie.

Între timp, decesele săptămânale cauzate de Covid-19 continuă să crească, cu 3.907 de raportări la 11 ianuarie, în SUA, arată datele CDC.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te