Magazinul unde poți să cumperi decorațiuni de Crăciun încă din luna august. Nu e vorba de Craiova

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 24.08.2023 - 10:21
Magazinul care a început discount-uri la decorațiunile de Crăziun Foto: Facebook/ Tedi (imagine cu rol ilustrativ)

Un magazin tip discount din Germania a ”furat” startul la vânzarea decorațiunilor de Crăciun. Recent au apărut imagini cu rafturile pline cu tot felul de articole pentru sărbătorile de iarnă. Și la noi se fac pregătiri de Crăciun. La Craiova, deja casa Moșului este gata.

SHARE

Calendare de Advent, Moș Crăciun și decorațiuni pentru brad: în toată Germania, rafturile acestui magazin sunt în prezent umplute cu tot felul de articole de Crăciun.

Temperaturile din Saxonia Inferioară sunt de peste 30 de grade Celsius. Însă rafturile magazinului sunt pline de decorațiuni pentru sărbătorile de iarnă.

Clienții spun că trendul acesta a început undeva în luna iunie.

Și la noi se fac pregătiri de Crăciun. La Craiova, primarul Olguța Vasilescu se lăuda că deja este gata căsuța lui Moș Crăciun.

Magazinul din Germania unde poți să cumperi decorațiuni de Crăciun în august. Și aici sunt pregătiri

De ce a ales acest magazin să umple rafturile cu decorațiuni de Cărciun? Cel mai probabil a fost influențat de rețelele de socializare.

Citește și: Cât plătesc marile orașe din România pentru luminițele de Crăciun

Facebook este în prezent plin de postări care pun toate aceeași întrebare: „Când încep vânzările de Crăciun, vă rog?”.

Este și cazul unui grup care se concentrează exclusiv pe subiecte legate de discounterul Tedi (Nu este în România) .

Spre uimirea localnicilor, vânzările au început și în Cuxhaven. Iar la Hamburg, noul trend a provocat, de asemenea, indignare. „E deja Crăciunul la Tedi”, a scris un bărbat din Hamburg, care a împărtășit și o fotografie cu produsele festive. 

La urma urmei, angajații trebuie acum să se uite la decorațiunile de Crăciun timp de cinci luni, spune ea. Unii utilizatori spun că sucursalele puneau deja produse de Crăciun pe rafturi în iunie. În opinia ei, aceasta este o impertinență. Kreiszeitung.dea întrebat discounterul de ce gama devine atât de devreme de Crăciun.

 „Trecerea la bunuri de Crăciun are loc în general destul de devreme în industrie”, explică purtătorul de cuvânt al Tedi, Elif Eleftheriadis. Este o decizie de afaceri. Fiecare companie de vânzare cu amănuntul ia ea însăși această decizie.

 „Aici, la Tedi, ne concentrăm în esență pe nevoile individuale și pe obiceiurile de cumpărare ale consumatorilor, care își aduc achizițiile cu mult înainte.” Prin urmare, se poate concluziona că, în ciuda numeroaselor critici, mult mai mult oamenii sunt entuziasmați de momentul în care ar trebui să fie.

Clienții ar trebui să aibă libertatea de a obține articole de Crăciun devreme. „În plus, doar un anumit număr de articole sunt produse pentru articole sezoniere și Tedi se străduiește să poată oferi clienților un număr constant mare de produse”.

Crăciunul, gata și la Craiova

La temperaturi de 40 de grade Celsius, Olguța Vasilescu, primărița Craiovei a decis perioada în care vor avea loc evenimentele Târgului de Crăciun din acest an și criteriile de selecție pentru comercianții stradali.

Citește și: FOTO Olguța Vasilescu amenajează Târgul de Crăciun 2023 la 40 grade. Căsuța lui Moș Crăciun e gata

Deja căsuța lui Moș Cărciun este gata de câteva luni. 

Olguța Vasilescu vrea ca Târgul de Crăciun de anul acesta să fie cel mai frumos din Europa, după ce anul trecut a fost pe locul al treilea.

Potrivit clasamentul, primul loc a fost adjudecat de Budapesta, cel de-al doilea de oraşul Gdańsk din Polonia, iar pe locul al patrulea s-a clasat Viena

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te