Jane Fonda are cancer: De 30 de ani mă gândesc la moarte. Sunt pregătită. Am avut o viață minunată

DE Alex Darvari | Actualizat: 04.04.2023 - 18:16
Jane Fonda - Foto: littlething.com
Jane Fonda - Foto: Profimedia

Jane Fonda are vești foarte bune pentru fanii săi. Cancerul pe care l-a descoperit anul trecut a intrat într-o fază de remisie. Ea spune că boala „a lovit-o crunt” și a făcut-o să se gândească la moarte pentru care spune că „e pregătită”.

SHARE

Actrița a declarat că chimioterapia "a lovit-o (tare)", dar a aflat că acel cancer de care suferă a intrat în remisie, cu doar câteva zile înainte de ziua ei de naștere. Ea a fost diagnosticată cu limfom non-Hodgkin în septembrie anul trecut, relatează aceshowbiz.com.

„A fost chiar înainte de a împlini 85 de ani, așa că am sărbătorit cu adevărat. Chimioterapia m-a lovit puternic. A fost prima dată când m-am gândit: OK, asta este ceea ce trăiesc majoritatea oamenilor. Pentru că tipul de chimioterapie pe care îl făceam nu era atât de rău la început", a spus ea.

Vedeta a adăugat că se gândește „mult" la moarte și că a făcut-o în ultimele trei decenii, arată outlookindia.com.

Ea a declarat pentru Entertainment Tonight: "Mă gândesc mult la moarte. Am făcut-o în ultimii 30 de ani. Cred că este un lucru sănătos de făcut. Este greu să trăiești corect dacă nu te gândești la moarte. Este o parte a vieții. Alte culturi nu se tem atât de mult să se gândească la moarte ca noi.

"Petrec foarte mult timp gândindu-mă la ea și asta mi-a îmbunătățit mult viața. Iar atunci când primești un diagnostic de cancer, te gândești și mai mult la asta și vrei să te asiguri că faci lucrurile pe care vrei să le faci, astfel încât, atunci când va veni momentul, să nu ai multe regrete."

Într-o postare pe Instagram ea a spus că „nu va mai fi aici pentru mult timp". A continuat: "Sunt pregătită. Am avut o viață minunată. Nu că aș vrea să plec, dar sunt conștientă că va fi mai devreme sau mai târziu.", potrivit standard.co.uk

Citește și: Singura divă din filmul românesc, alungată de pe scenă la 40 ani. Plătește pentru „păcatele” soțului

Vorbe zguduitoare

La finalul anului trecut, Jane Fonda a acordat un interviu tulbuărtor în care spunea că e pregătită de moarte. "Când ajungi să fii de vârsta mea, ar fi bine să fii conștient de cantitatea mare de timp care s-a strâns în spatele tău și care e mult mai mare decât cea care se întinde în fața ta. Adică, asta este doar un fapt realist." Cuvinte grele, dar adevărate de la actrița și activista Jane Fonda.

„Ceea ce mă deranjează este că corpul meu este, știi că nu mai este al meu!” a continuat ea. "Genunchii mei nu sunt ai mei, șoldurile mele nu sunt ale mele, umărul meu nu este al meu. Sunt doar eu de la gât în sus."

Este în activitate la 85 de ani


Jane Fonda (n. 21 decembrie 1937) este actriță, scriitoare, activist politic, model și profesor de fitness american. A cunoscut faima în anii 1960, cu filme precum Barbarella și Cat Ballou . A câștigat două premii Oscar și a primit mai multe premii și alte nominalizări. La 15 ani de la retragere din lumea filmului, a revenit în 2005 cu Monster in Law, urmat de Georgia Rule doi ani mai târziu.

 Din 2001, după divorțul de Ted Turner, Fonda a redevenit creștină. A publicat o autobiografie în 2005.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te