FOTO Top 10 cele mai sexy jucătoare de fotbal din lume. Atacanta naționalei Americii conduce topul

DE Daniel Toșa | Actualizat: 04.11.2022 - 13:48
Top 10 cele mai sexy jucătoare de fotbal din lume. Atacanta naționalei Americii conduce topul - FOTO: Instagram

Fotbalul este dominat în principal de jucători de sex masculin, dar acum și fotbalul feminin câștigă o mare popularitate. Jucătoarele de fotbal nu sunt doar arătoase, ci își aduc o contribuție semnificativă la echipele lor, ajungând astfel pe prima pagină a ziarelor sportive.

SHARE

Alex Morgan - atacant la Portland Thorns FC și la naționala SUA

Alex Morgan are frumusețea naturală de partea ei. Bărbații sunt captivați de frumusețea ei. Alex Morgan este o jucătoare americană de fotbal și medaliată cu aur la Jocurile Olimpice.

Ea este atacant la clubul Portland Thorns FC din Liga Națională de Fotbal Feminin și la echipa națională feminină a SUA. A fost cea mai tânără jucătoare din lotul SUA la Cupa Mondială de fotbal feminin din 2011. Pe lângă faptul că are o siluetă de invidiat și faima de cea mai sexy jucătoare de fotbal, ea ocupă acum și un loc în topul celor mai populare fotbaliste din 2022.

Golul său record, marcat în minutul 123 împotriva Canadei în timpul Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, a fost cel de-al 20-lea gol al său în 2012 și a propulsat-o să devină a șasea și cea mai tânără jucătoare americană care reușește acest lucru într-un singur an.

Morgan a încheiat anul 2012 cu 28 de goluri și 21 de pase decisive, alăturându-se astfel lui Mia Hamm ca singura americană care a marcat 20 de goluri și 20 de pase decisive în același an calendaristic.

Kaylyn Kyle - mijlocaș la Vancouver Whitecaps FC și la naționala Canadei

Kaylyn Kyle este un mijlocaș vedetă canadian care joacă și la Vancouver Whitecaps FC. Kyle joacă în echipa națională a Canadei.

Această jucătoare canadiană are calități, deși nu este la fel de populară ca unele dintre jucătoarele americane, ea are tot ce-i trebuie pentru a fi una dintre cele mai sexy jucătoare de fotbal din lume.

Hope Solo - portarul naționalei SUA

Frumoasă, inteligentă și cu un aspect superb, Hope Solo este portarul echipei naționale de fotbal feminin a SUA.

Multitalentată, Hope Solo este, de asemenea, o vedetă de televiziune, ea a apărut într-un serial de televiziune numit Dancing with the Stars. Fotbalista a scris o carte numită "Solo: A Memoir Of Hope".

Lauren Sesselmann - model și fotbalistă la naționala Canadei

Lauren Sesselmann, născută în Statele Unite, este cetățean canadian. Lauren Sesselmann joacă pentru echipa națională de fotbal a Canadei și pentru FC Kansas City. Ea a făcut parte din echipa de fotbal canadiană câștigătoare a medaliei de bronz.

Folosindu-se de faima și frumusețea ei, ea și-a făcut un nume și în domeniul modelingului. Pe lângă faptul că are o siluetă impunătoare, ea este și una dintre cele mai bogate jucătoare de fotbal din lume în acest moment.

Sydney Leroux - atacant la Seattle Reign FC

Născută în Canada, cu naționalitate mixtă, Sydney Leroux este eligibilă pentru a reprezenta opt țări. Mama ei este canadiană, iar tatăl ei este cetățean american. Ea și-a făcut un nume în fotbalul profesionist la vârsta de 15 ani din SUA.

În prezent, Sydney joacă pentru Seattle Reign FC în Liga Națională de Fotbal Feminin ca atacant. De asemenea, ea a debutat ca jucătoare profesionistă pentru Boston Breakers din NWSL în sezonul inaugural al ligii, în 2013.

Selina Wagner - fost model Playboy

Selina Wagner

Cu grația și eleganța de care dă dovadă pe teren, se poate spune că jocul de fotbal nu diferă cu nimic de dansul de balet, datorită mișcărilor sale foarte învolburate de jucătoare suplă.

Frumusețea ei i-a convins pe mulți alții și atunci când a făcut o ședință foto cu revista Playboy ca promovare a turneelor.

Nayeli Rangel - mijlocaș la naționala Mexicului

Nayeli Rangel este o vedetă mexicană care joacă pe postul de mijlocaș pentru echipa națională de fotbal a Mexicului. De asemenea, ea joacă pentru Sky Blue FC în Liga Națională de Fotbal Feminin.

Mijlocașul foarte talentat și ager se dovedește a fi una dintre cele mai sexy jucătoare de fotbal din lume.

Ali Krieger - fundaș la naționala SUA

Alexandra Blaire Krieger este una dintre cele mai frumoase jucătoare de fotbal din echipa americană. În vârstă de 28 de ani, Alexandra Krieger joacă pe postul de mijlocaș și fundaș.

Ea joacă în prezent pentru Washington Spirit din Liga Națională de Fotbal Feminin.

Jonelle Filigno - fotbalista medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice din 2012

Jonelle Filigno

Jonelle Filigno, în vârstă de 28 de ani, este o jucătoare de fotbal din Canada. Jonelle Filigno a făcut parte din echipa canadiană care a câștigat medalia de bronz la Jocurile Olimpice din 2012.

De asemenea, ea a făcut parte din echipa națională la Jocurile Olimpice de vară și la Cupa Mondială feminină FIFA.

Amy Rodriguez - fotbalistă la naționala SUA

Amy Rodriguez este o jucătoare de fotbal americană care joacă în prezent pentru Seattle Reign FC în Liga Națională de Fotbal Feminin și este, de asemenea, membră a echipei naționale de fotbal feminin a Statelor Unite.

Ea a jucat anterior pentru Boston Breakers și Philadelphia Independence din WPS. Amy a jucat cele mai multe meciuri în poziția de atacant și este cunoscută ca fiind "motoreta" echipei. Ea este numită "A-Rod" de coechipierele sale și uneori de comentatorii de fotbal.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te