FOTO O milionară în euro și model OnlyFans și-a înjunghiat iubitul până l-a ucis. Detalii terifiante

DE Daniel Toșa | 15.11.2022 - 15:04
O milionară în euro și model OnlyFans și-a înjunghiat iubitul până l-a ucis. Mărturia ucigașei - FOTO: Instagram/courtneytailor

Courtey Clenney, o texană care a câștigat milioane de euro pe OnlyFans, spune că a acționat în legitimă apărare când l-a înjunghiat mortal pe Christian Obumseli, 27 de ani, în apartamentul lor din Miami, în aprilie 2022.

SHARE

Noi imagini înfiorătoare de la locul crimei o arată pe modelul OnlyFans Courtney Clenney acoperită din cap până în picioare de sânge după ce și-ar fi înjunghiat iubitul până la moarte.

Clenney, în vârstă de 26 de ani, a fost acuzată de ucidere cu al doilea grad a lui Christian Obumseli, în vârstă de 27 de ani, după ce l-a înjunghiat mortal în apartamentul lor din Miami în aprilie 2022, susținând că a acționat în legitimă apărare.

Tânăra a fost găsită cu hainele pline de sânge în casă. Ea purta un halat negru cu flori, cu un top negru pe dedesubt, și pantaloni de trening plini de sânge.

Fotografii de aproape ale mâinilor ei dezvăluie mai mult sânge și doar o unghie falsă portocalie rămasă. Un prim-plan al picioarelor ei arată și mai mult sânge și unghii albe ciobite.

De asemenea, biroul a publicat o fotografie a unei scrisori adresate lui Clenney, de la Obumseli, care începe cu "Ești cea mai dulce și mai enervantă femeie pe care o cunosc".

În ea, el o descrie ca fiind 'apusul său personal'.

Avocații care o reprezintă pe Clenney susțin că tânăra l-a ucis pe iubitul ei în legitimă apărare, arătând imaginile înregistrate de polițiști cu o zi înainte, care o arată pe aceasta în hohote de plâns și implorând un ordin de restricție.

Procurorii au publicat, de asemenea, dovezi audio și video în care fostul cuplu se ceartă.

Într-una dintre înregistrări, Clenney folosea insulte rasiale la adresa lui Obumseli, care era un bărbat de culoare.

Mai târziu, în aceeași înregistrare, ea pare să se enerveze cu privire la locul unde se află telefonul ei, în timp ce Obumseli spune că nu știe unde este.

"Taci și lasă-mă să te plesnesc, tâmpitule!", spune ea. "Găsește-mi telefonul și încarcă-l!".

Avocatul ei, Frank Prieto, a confirmat anterior că, în momentul arestării lui Clenney, aceasta se afla într-un centru de dezintoxicare din Hawaii pentru abuz de substanțe și tulburare posttraumatică.

La începutul acestei luni, un clip de telefon mobil o aude pe Clenney țipând la prietenul ei într-o bătaie în public.

Cearta a ajuns la un nivel atât de intens încât trecătorii au fost nevoiți să îi despartă pe cei doi.

Ea a putut fi auzită strigând: "Nu mă vei proteja niciodată!" și "cineva se purta oribil cu mine și tu i-ai luat apărarea în fața mea, pleacă de lângă mine!".

Scandalul a fost în legătură cu faptul că Clenney i-a reproșat lui Obumseli că nu a reușit să o protejeze de un alt bărbat după ce au intrat într-o ceartă în trafic, potrivit DailyStar.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te