FOTO Noul premier al Italiei, Giorgia Meloni, a fost la plajă cu partenerul înainte de alegeri

DE Adrian Costin | Actualizat: 28.09.2022 - 13:40

Înainte de alegerile legislative din Italia, Giorgia Meloni, a fost în vacanță la mare în Forte dei Marmi, în Italia, alături de partenerul ei Andrea Giambrun și fiica lor, Ginevra.  

SHARE

Un fotograf a surprins imagini inedite cu Giorgia Meloni alături de familia ei, din timpul vacanței din luna august.


Giorgia Meloni folosește în discursul său politic un stil retoric de dreapta, care pune accent pe „Dumnezeu, patrie și familie”. Între 2008 și 2011, Meloni a fost ministru pentru tineret în guvernul condus la acea vreme de Silvio Berlusconi.

Citește și: VIDEO Interlopul Fane Văncică, care s-a filmat când snopea o femeie, trezit de mascați cu mandat

Chiar dacă, în timpul campaniei sale, Meloni a subliniat că Italia va rămâne un partener de încredere în cadrul UE, ea a dat de asemenea de înţeles că va încerca să renegocieze câteva înţelegeri şi acorduri. Faptul că Italia va primi 192 de miliarde de euro din fondurile europene pentru redresare post-pandemică, mai mult ca orice altă ţară din UE, nu a fost menţionat de Meloni în discursul său.

După victoria în alegeri, Giorgia Meloni promite că va ''reda demnitatea'' Italiei Giorgia Meloni a afirmat marți că vrea să "scoată în evidenţă ceea ce uneşte" poporul, după ce alianţa politică din care face parte a câştigat alegerile de duminică, transmite dpa. Alături de Liga condusă de fostul ministru de interne şi vicepremier şi de partidul Forza Italia al lui Silvio Berlusconi, partidul condus de Meloni - Fratelli d'Italia - are asigurată majoritatea absolută în ambele camere ale parlamentului de la Roma, a confirmat luni Ministerul de Interne.

Alianţa are 112 mandate de senator din cele 200 şi 235 de locuri din cele 400 în Camera Deputaţilor. "Italienii ne-au încredinţat o responsabilitate importantă. Acum va fi sarcina noastră să nu îi dezamăgim şi să facem tot ce putem pentru a restitui Naţiunii demnitatea şi mândria", a scris Meloni marţi pe Twitter. "Astăzi am făcut istorie", a mai afirmate ea în aceeaşi reţea socială. Politiciana în vârstă de 45 de ani va deveni probabil prima femeie prim-ministru din Italia.

Până atunci, alianţa trebuie să cadă de acord asupra unei coaliţii guvernamentale şi să primească mandatul din partea preşedintelui Sergio Mattarella. Negocierile pot începe numai după ce noul parlament îşi va începe activitatea, la jumătatea lui octombrie.
 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.