FOTO Fotomodel britanic: „Sunt norocoasă că Tate a fost arestat în România. Am scăpat miraculos!”

DE Elena Andrei | Actualizat: 02.01.2023 - 18:48
Carla Howe/Foto: instagram
Carla Howe/Foto:
Carla Howe/Foto:

Andrew Tate a încercat să atragă un fost model Playboy la „buncărul” lui din Voluntari și i-a ordonat să i se "supună". Carla Howe se consideră acum norocoasă că acesta a fost arestat în România.

SHARE

Un fost model Playboy a susținut că Andrew Tate a încercat să o atragă în complexul său din România înainte de arestarea sa în cadrul unei anchete privind viol, trafic de persoane și crimă organizată.

Carla Howe, în vârstă de 32 de ani, le-a povestit prietenilor că fostul kickboxer și concurent la Big Brother i-a trimis mesaje agresive prin care îi cerea să se supună.

Modelul consideră că a fost norocoasă și a scăpat miraculos după ce Tate a fost arestat săptămâna aceasta în România.

Tate, care s-a născut în Washington DC, dar a crescut în Luton, a fost arestat împreună cu fratele său, Tristan.

Aceștia sunt acuzați că au ținut șase femei închise în locuința lor de la periferia capitalei București.

Cele șase femei ar fi fost obligate să realizeze videoclipuri porno și nu aveau voie să iasă din casă.

Carla le-a povestit prietenilor că ea crede că a fost una dintre victimele vizate de influencer, deoarece tacticile acestuia au fost înfiorător de asemănătoare cu acțiunile pe care le-a întreprins asupra celor șase femei, potrivit The Sun.

„A vrut să merg în România și am fost tentată. Mă face să mă gândesc acum că ar fi putut să se întâmple ceva teribil. Probabil că aș fi sfârșit prin a nu mai ieși din casa aia”, a spus ea.

Carla a susținut că atunci când au început să vorbească online în februarie, Tate a copleșit-o cu complimente și mesaje romantice.

Dar mesajele ar fi luat în curând o altă turnură, devenind agresive.

Tate a încercat chiar să-i interzică să plece în vacanță în Spania cu o prietenă, insistând că trebuie să i se "supună".

Citește și

Doi posesori de bilete Gold Lotto câștigătore a 1,8 milioane de lire sterline, de negăsit

FOTO O fostă polițistă de la secția 7 lucra pentru frații Tate la videochatul groazei din București

Pe măsură ce au continuat să vorbească, Carla a spus că Tate i-a cerut să zboare în România pentru a-l vizita.

Ea i-a spus bărbatului de 35 de ani că nu putea să meargă în altă țară pentru a se întâlni cu cineva pe care nu l-am cunoscut niciodată în persoană.

Dar, mai târziu, s-a răzgândit și a fost de acord să călătorească împreună cu un prieten în august.

Tate a fost interzis pe Instagram, punând capăt brusc conversației lor și împiedicând-o pe Carla să vină în România pentru a-l cunoaște.

„Am avut o noroc și am scăpat. Am crezut că îi voi da o șansă și am fost tentată să am o relație cu el. Lucrurile s-ar fi putut întâmpla foarte diferit dacă aș fi mers. Nu-mi place să mă gândesc la asta”, a spus Carla

Modelul a mărturisit că a fost îngrozită când s-a aflat despre arestarea lui Tate și despre amploarea acuzațiilor aduse.

Carla a înțeles de ce Tate era așa „misterios” și făcea doar vizite scurte și ocazionale la Londra, evitând întâlnirile.

Când Carla l-a întrebat pe Tate de ce nu stătea niciodată mult timp, acesta i-a spus: "Pentru că intru și ies. Ca un om de afaceri ninja".

Ea a mai spus că mesajele lui au devenit geloase și posesive, în ciuda faptului că nici măcar nu s-au întâlnit vreodată.

O prietena a Carlei a declarat că acesta îi interzicea să vorbească cu alți bărbați sau să meargă ls petreceri. „Trebuie să mă asculți. Eu sunt bărbatul tău", îi scria Tate.

Cei doi s-au întâlnit în cele din urmă pentru prima dată luna trecută, când Carla a călătorit în Dubai pentru a acționa ca ring girl pentru meciul lui Floyd Mayweather cu Deji Olatunji.

Tate a fost în primul rând la eveniment, iar un videoclip cu momentul în care s-au întâlnit a fost postat pe TikTok.

Cu toate acestea, Tate a părăsit lupta mai devreme, după ce în arenă a izbucnit o încăierare, iar el și anturajul său au fost îndepărtați.

Ca urmare a acuzațiilor care i se aduc, Tate este acum reținut pentru 30 de zile într-o celulă "infernală" din România, după cum o descrie acesta.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te