FOTO Bruce Willis luptă cu disperare pentru viața sa. „Nimeni nu știe cât i-a mai rămas”

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 08.12.2023 - 19:22
FOTO Bruce Willis luptă cu disperare pentru viața sa. „Nimeni nu știe cât i-a mai rămas” - Foto: BBC / imagine cu caracter ilustrativ

FOTO Bruce Willis luptă cu disperare pentru viața sa. „Nimeni nu știe cât i-a mai rămas”. Iată care este starea acestuia de sănătate și cum luptă să trăiască.

SHARE

FOTO Bruce Willis luptă cu disperare pentru viața sa. „Nimeni nu știe cât i-a mai rămas”. Iată care este starea acestuia de sănătate și cum luptă să trăiască.

Bruce Willis luptă pentru viața lui

Această Zi a Recunoștinței a fost una emoționantă pentru familia Willis. În weekendul de sărbători, fiica lui Bruce Willis, Scout, a postat pe Instagram un videoclip emoționant în care apare împreună cu celebrul ei tată - care se luptă cu demența fronto-temporală, o afecțiune cerebrală netratabilă care afectează vorbirea și abilitățile motorii, potrivit US Magazin.

Aceștia apar în video ținându-se de mână la o masă, dar și într-o fotografie în care aceasta îi pune palma pe față.

Soția lui Bruce, Emma, a postat, de asemenea, o fotografie retrospectivă a familiei extinse, inclusiv a fiicelor lor Mabel și Evelyn, a fostei soții a actorului, Demi Moore, și a fiicelor sale mai mari, Rumer, Scout și Tallulah, scriind: "Sunt recunoscător și recunoscător că știu acest tip de dragoste".

Este un moment dulce-amar pentru cei dragi lui Bruce. Familia a anunțat în martie 2022 că starul Die Hard, în vârstă de 68 de ani, se lupta cu afazia, o tulburare de limbaj care afectează abilitățile de comunicare ale unei persoane.

Apoi, în luna februarie a anului trecut, au dezvăluit că afecțiunea sa a progresat și că a fost diagnosticat cu FTD. Potrivit National Institutes of Health, speranța de viață tipică pentru cei care trăiesc cu această boală este de doar șase până la opt ani, dar unele surse medicale o estimează la doar doi ani.

Citește și: Actriță, interzisă în filme de Elena Ceaușescu și în teatru de Iliescu. „Purta rochii prea scurte”

De atunci, Emma, 45 de ani, Demi, 61 de ani, Rumer, 35 de ani, Scout, 32 de ani, și Tallulah, 29 de ani, s-au adunat în jurul lui 24 de ore din 24, 7 zile din 7, alături de Mabel, 11 ani, și Evelyn, 9 ani.

"Bruce are zile bune și zile rele, dar în ultimele două luni, sunt mult mai multe zile rele decât bune", spune o sursă. "Această experiență a apropiat și mai mult întreaga familie. Nimeni nu știe cât timp i-a mai rămas lui Bruce, așa că profită de fiecare moment pe care îl au alături de el."

Stau împreună tot timpul de când Bruce s-a îmbolnăvit

Potrivit unei a doua surse, întreaga familie locuiește, în esență, sub același acoperiș. "Sunt cu toții acolo tot timpul", spune sursa.

"Odată ce Bruce a fost diagnosticat, toată lumea s-a unit pentru a păstra intactă amintirea familiei și pentru a fi acolo ca un memento constant că îl iubesc. 

Totul se învârte în jurul lui". Adaugă prima sursă: "Bruce este îngrijit 24 de ore din 24, dar cel puțin un membru al familiei este mereu cu el."

Rumer, care a fost întotdeauna foarte apropiată de tatăl ei, o aduce adesea pe Louetta, fiica sa de 8 luni, pentru a petrece timp cu bunicul ei.

"Rumer vrea să se asigure că Louetta îl cunoaște pe Bruce", spune cea de-a doua sursă. "Ea vrea ca el să se implice activ în viața lui Louetta. Este o legătură foarte specială".

De Ziua Tatălui, ea a postat pe Instagram o fotografie cu Bruce ținându-și fetița în brațe, scriind: "Tată, sunt atât de norocoasă să te am și la fel și Lou." Adaugă cea de-a doua sursă: "Rumer și surorile ei își iubesc foarte mult tatăl. Ele sunt foarte conștiente că orice zi ar putea fi ultima lui zi".

„Demența este grea”

De la diagnosticarea lui Bruce, membrii familiei au fost deschiși cu privire la dificultățile lor. În timpul verii, Emma a postat un mesaj sincer pe rețelele de socializare despre prețul pe care îl presupune îngrijirea, scriind:

Citește și: La 35 de ani apăruse în 20 filme. Povara succesului îl face să fugă în SUA unde e șofer. Nu regretă

"Știu că pare că am ieșit să trăiesc cea mai bună viață a mea. Trebuie să fac un efort conștient în fiecare zi.... Fac asta pentru mine, fac asta pentru cei doi copii ai noștri și pentru Bruce, care nu ar vrea ca eu să trăiesc altfel." 

Vorbind la emisiunea Today în septembrie, ea a recunoscut că "demența este grea. Este greu pentru persoana diagnosticată; este greu și pentru familie", adăugând că era dificil de știut dacă Bruce era conștient de starea sa.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te