Falsul „Lionel Messi”, acuzat că a înșelat 23 de femei pentru a face dragoste cu el: Mi-a fost greu

DE Daniel Toșa | 09.12.2022 - 13:43

O carieră ca sosie a lui Lionel Messi nu a venit fără dezavantaje pentru iranianul Reza Parastesh. Bărbatul care seamănă leit cu statul argentinian este acuzat de 23 de femei care spun au fost păcălite să facă dragoste cu el, crezând că este starul de atunci al Barcelonei.

SHARE

Tot ce a trebuit să facă Reza Parastesh pentru a deveni faimos a fost să arate exact ca cel care a câștigat de șapte ori Balonul de Aur. Supranumit "Messi iranian", el a devenit viral în întreaga lume în 2017 pentru asemănarea incredibilă.

Sosiei lui Messi i s-a transformat radical viața însă nu toate experiențele s-au dovedit a fi desprinse dintr-o viață lipsită de griji asemenea statului argentinian.

Problemele cu care se confruntă acest „fals Messi” se datorează în mare parte acuzațiilor potrivit cărora s-a folosit de aspectul său pentru a ajunge în pat cu fanele adevăratului Messi.

Citește și:  Legea „Omerta” în Europa. Nu România și Bulgaria „stricau” Schengen-ul. Problemele sunt mai vechi

Publicația spaniolă Marca a susținut în 2019 că a păcălit un total de 23 de femei să facă sex cu el, deoarece credeau că este starul de atunci al Barcelonei și acum al PSG.

Reza a negat că ar fi făcut vreodată așa ceva - la urma urmei, el trăiește într-o țară tradițional conservatoare, unde este ilegal să ai relații sexuale în afara căsătoriei. 

"Puneți-vă în locul meu. Trăiești într-o țară musulmană și această știre falsă este răspândită, ce se va întâmpla? Știi că această sentință atrage pedeapsa cu moartea în țara mea?

Citește și: Ministrul de interne austriac, după blocarea României la Schengen: „Sunt și eu supărat”

"Acesta va fi un dezastru național. Bineînțeles, mulți oameni vor ști că este o știre falsă și nu veți găsi nici măcar o persoană care să facă o astfel de afirmație împotriva mea”, potrivit DailyStar.

Falsul Messi, arestat de multe ori în Iran și în Rusia

Noua faimă dobândită de Reza l-a adus în situația de a fi arestat pentru tulburarea liniștii publice atunci când a fost asaltat de mulțimi de oameni care doreau să facă o fotografie cu el.

"Am fost arestat de mai multe ori în Iran și în Rusia", a spus el. "Oamenii se adună în jurul meu atât de mult încât strada va fi închisă, în special în timpul evenimentelor sportive.

"Nu a fost atât de ușor. Am simțit că responsabilitatea mea a crescut, oamenii aveau așteptări și pretenții de la mine, de la a face fotografii la ajutor financiar și multe alte lucruri.

"S-a întâmplat un nou capitol în viața mea. Am fost lăudat în multe locuri, dar am fost și insultat în multe locuri. La început, mi-a fost foarte greu, dar am încercat să le schimb părerea despre mine."

Ce i-a făcut tatăl lui după ce Iranul a pierdut în fața Argentinei la Cupa Mondială?

Reza și-a încurajat națiunea de la distanță în timp ce aceasta a părăsit Cupa Mondială din Qatar în faza grupelor, ceea ce ar fi fost o dezamăgire, dar a evitat și o situație potențial stânjenitoare pentru el dacă i-ar fi întâlnit pe Messi și compania în optimi.

De fapt, el a mai fost pus în această poziție o dată, când Iranul a pierdut cu 1-0 în faza grupelor Cupei Mondiale din 2014 - și nu mai este nevoie să spunem cine a marcat golul victoriei pentru Argentina în prelungiri.

"După ce Messi a marcat împotriva Iranului, tatăl meu nu mi-a permis să intru în casă", și-a amintit Reza. Dar el își susține în continuare dublura să meargă până la capăt și să câștige în sfârșit evazivul trofeu luna aceasta, cu un meci din sferturile de finală împotriva Olandei, care va avea loc astăzi (9 decembrie).

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te