EURO 2024. România - Ucraina. Ponturi pariuri și pronosticuri pentru primul meci al naționalei

DE Daniel Toșa | Actualizat: 17.06.2024 - 12:02
EURO 2024. România - Ucraina. Ponturi pariuri și pronosticuri pentru primul meci al naționalei - Foto: Profimedia images

EURO 2024. România - Ucraina. Ponturi pariuri și pronosticuri pentru primul meci al naționalei la un turneu final după ani de „secetă”. Naționala României debutează luni în prima etapă din faza grupelor împotriva Ucrainei într-o partidă ce se va disputa pe Allianz Arena, Germania

SHARE

România își face debutul după 8 ani la EURO 2024 într-o partidă „de foc” cu reprezentativa Ucrainei. Meciul se va juca la Munchen, pe “Allianz Arena” de la ora 16:00 - ora României.

EURO 2024. România - Ucraina. Ponturi pariuri și pronosticuri pentru primul meci al naționalei

Fotbaliștii români sunt încrezători că pot scoate un rezultat bun din aceată partidă, deși casele de pariuri o dau favorită clar pe Ucraina.

Raportul de valoare dintre cele două echipe ne arată că naționala Ucrainei este superioară reprezentativei României, însă nu trebuie să uităm că tricolorii au avut o evoluție remarcabilă de unde au ieșit pe prima poziție într-o grupă cu Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra.

De asemenea, în meciul cu Irlanda de Nord, o formație net superioară, tricolorii au reușit să scoată un egal (1-1) după ce am avut șanse reale să plecăm victorioși din acel meci. Tricolorii au pierdut meciul cu reprezentativa Columbiei cu scorul de 2-3 și au făcut două remize albe cu Bulgaria și Liechtenstein.

Citește și: Euro 2024. România - Ucraina. Cine transmite meciul. De la ce oră. Echipe probabile

Cu toate astea, România are o apărare puternică, ceea ce ar trebui să se întâmple și în acest meci cu Ucraina. De altfel, anticipăm un meci cu puține goluri, întrucât nici formația ucraineană nu este în cea mai bună formă. Totuși au un moral superior făță de cel al tricolorilor.

Ucrainenii au avut o grupă grea cu Italia și Anglia din care au ieșit pe pozia a III-a, după Macedonia de Nord și Malta. Formația ucraineană a ajuns la EURO 2024 după ce au trecut cu mari emoții și cu un noroc incredibil de Bosnia și Herțegovina, și de Islanda, pe ambele învingându-le greu cu scorul de 2-1.

De asemenea, înainte de EURO 2024, formația ucraineană a jucat 3 amicale - unul cu Germania din care au scos o remiză „albă”, au pierdut cu 3-1 în fața Poloniei și au reușit să învingă echipa Republicii Moldova cu scorul de 4-0.

Citește și: Ce fost mare fotbalist spune că România poate termina grupa de la Euro 2024 pe primul loc

Pronosticuri pentru pariori

Potrivit caselor de pariuri Ucraina are o cotă de 1.90 la victorie în timp de România are o cotă de 4.40. Cei care „văd” mai degrabă un rezultat de egalitate în acest meci beneficiază de o cotă impresionată de 3.50.

Unul dintre rezultatele probabile din confruntarea România - Ucraina de la EURO 2024 ar fi 1X, adică România câștigă sau face un meci egal care vine cu o cotă de 1.95.

De asemenea, o altă cotă interesantă este 1X și GG (România câștigă sau face egal și ambele echipe marchează) cu o cotă de 3.30.

Echipele României și Ucrainei EURO 2024

ROMÂNIA (4-3-3): Fl. Niță - Rațiu, Burcă, Drăgușin, Bancu - R. Marin, M. Marin, Stanciu - Man, Drăguș, Mihăilă Rezerve: Moldovan, Târnovanu, Mogoș. Racovițan, Rus, Nedelcearu, Sorescu, Cicâldău, Șut, Olaru, I. Hagi, Fl. Coman, Pușcaș, Alibec, Bîrligea

UCRAINA (4-2-3-1): Lunin - Konoplya, Zabarniy, Matvycenko, Zinchenko - Stepanenko, Brazhko- Tsygankov, Sudakov, Mudryk - Dovbyk Rezerve: Buschchan, Trubin, Svatok, Tymchyk, Bondar, Talovierov, Zubkov, Shaparenko, Malinovskyi, Sydorchuk, Yaremchuk, Vanat, Yarmolenko Absent: Mykolenko (accidentat) Selecționer: Serghei Rebrov

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te