Cine sunt moștenitorii imperiului Louis Vuitton. ”Trebuie să alegi pe cine este cel mai bun”

DE Vlad Alexandru | 23.04.2023 - 18:56
Bernard Arnault Foto: Profimedia Images

Bernard Arnault, în vârstă de 74 de ani, în prezent cea mai bogată persoană din lume,nu a spus clar cine îl va succeda la conducerea imperiului Louis Vuitton. El a precizat însă că îi va lua locul cel care va merita.

SHARE

Bernard Arnault, în vârstă de 74 de ani, în prezent cea mai bogată persoană din lume,nu a spus clar cine îl va succeda la conducerea imperiului Louis Vuitton. 

El își pregătește de ani de zile moștenitorii pentru a prelua la un moment dat LVMH, imperiul său de mărci de lux, de la podgoriile pentru șampanie din Franța până la atelierele de confecționare a genților din Italia și Texas, potrivit Adevărul.

Cine sunt moștenitorii imperiului Louis Vuitton. ”Trebuie să alegi pe cine este cel mai bun”

În prezent, Arnault întărește controlul familiei asupra companiei, punându-și moștenitorii în funcții de conducere și deschizându-le oportunități de a prelua într-o bună zi conducerea imperiului.

În ultima vreme însă, prin promovarea moștenitorilor săi, Arnault a readus în atenție o dilemă care există de multă vreme: cine îi va succeda în funcția de director general și președinte al celui mai mare conglomerat de lux din lume? 

Arnault nu a dat nicio indicație cu privire la persoana pe care o va alege ca succesor, spunând doar că va fi pe merit. Întrebat pe această temă în ianuarie, la prezentarea rezultatelor anuale ale LVMH, el a

 făcut o paralelă între decizia sa recentă de a crește vârsta de pensionare a președintelui și directorului general al LVMH la 80 de ani și controversata propunere a președintelui francez

 Emmanuel Macron de a crește mări pragul de pensionare în Franța la 64 de ani.

„În ceea ce privește succesiunea, poate ați remarcat și faptul că vârsta de pensionare - care este foarte în vogă - a fost prelungită”, a spus el.

 Toledano, în vârstă de 71 de ani, care se ocupa de brandurile de fashion, între care Celine, Loewe și Marc Jacobs, este de așteptat să demisioneze în următoarele luni.

Toledano a dezvăluit că este încrezător că copiii Arnault pot rezolva orice neînțelegeri, deoarece tatăl lor i-a învățat de mici să pună interesele companiei pe primul loc. „Deocamdată, se înțeleg de minune”, a spus el.

Copiii se consideră frați și nu se referă unul la celălalt ca la un frate sau o soră vitregă, potrivit unor persoane apropiată de familie. Sunt atenți să nu lase impresia de rivalitate sau conflict, au spus aceste persoane, adăugând că cei cinci nu ar discuta sau glumi niciodată în legătură cu cine ar fi mai talentat la ceva - tatăl lor nu ar tolera asta.

Arnault este „înainte de toate un om pragmatic. Trebuie să alegi pe cine este cel mai bun la un moment dat, având în vedere provocările. Este ceea ce face cu managerii săi, cu consilierii săi și cred că este ceea ce va face și cu copiii săi”, a spus Toledano, precizând că nu este de la sine înțeles că viitorul președinte va fi unul dintre aceștia.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te