Cine i-a ajutat pe Harry şi Meghan să „evadeze“ din familia regală

DE Adelina Sahlean | 21.01.2020 - 13:24

În timp ce ducele şi ducesa de Sussex şi-au plănuit „evadarea“ din Marea Britanie, au existat câteva personaje-cheie care i-au sfătuit şi i-au ajutat pe Harry şi Meghan să facă marele pas către o viaţă independentă de monarhia britanică.

SHARE

Vedete de televiziune, miliardari şi specialişti în comunicare i-au ajutat pe Harry şi Meghan să „evadeze“ din familia regală britanică. În afară de aceştia, mama ducesei Meghan, Doria Ragland, a fost tot timpul lângă ei, mai cu seamă de când s-a născut micuţul Archie.

Iată care sunt cei care îi ajută pe Harry şi Meghan să-şi dobândească independenţa, potrivit Daily Mail:

Vedeta de televiziune Oprah Winfrey i-a oferit prinţului Harry un post de prezentator şi producător executiv al unui documentar în şase părţi produs de Apple TV privind sănătatea mintală. Compania a refuzat să precizeze dacă prinţul Harry este remunerat pentru participarea sa. De altfel, Oprah a declarat că Meghan şi Harry nu au nevoie de ajutorul ei pentru a şti ce este mai bine pentru ei, dar are cu siguranţă o influenţă puternică asupra cuplului. Având propriul canal de televiziune şi o serie de proiecte filantropice, Oprah este una dintre cele mai puternice şi respectate femei din America. „Oprah este un model pentru Meghan. În mod cert ea le-a deschis multe uşi, i-a îndrumat şi va face acest lucru în continuare“, a declarat o sursă pentru tabloidul britanic.

Ajutorul de nădejde Muzicianul, producătorul şi compozitorul David Foster (70 de ani), câştigător a 16 premii Grammy, este un apropiat al cuplului. Cea de-a cincea soţie a sa, cântăreaţa Katharine McPhee, şi Meghan Markle se cunosc încă de când erau adolescente. Foster este şi cel care le-a găsit ducilor de Sussex o locuinţă în Canada, unde Meghan ar locui în prezent cu micuţul Archie. Vila de lux este estimată la peste 10 milioane de dolari. De asemenea, artistul are legături în lumea politică candiană şi se crede că el este cel care a făcut mai multe „aranjamente“ pentru ca cei doi să se simtă bineveniţi în Canada. „David îi cunoaşte pe toţi în lumea showbizului, dar este, de asemenea, incredibil de bine conectat în lumea politică canadiană“, a spus o sursă.

Regina PR-ului Director de comunicare al cuplului, Sara Latham are dublă cetăţenie, americană şi britanică, aşa că poate lucra cu uşurinţă pentru ducii de Sussex pe ambele teritorii. Ea a făcut parte din echipa de campanie prezidenţială a lui Bill Clinton în 1996, înainte să se angajeze la o corporaţie din Londra. Latham a început să lucreze pentru Harry şi Meghan în martie 2019, actorul George Clooney fiind cel care a prezentat-o ducilor de Sussex. „Sara este un personaj cheie în crearea unei noi imagini pentru ducii de Sussex“, a declarat o sursă.

Expertul în social media Descris ca fiind „arma secretă“ a cuplului regal, David Watkins este cel care administrează pagina de Instagram Sussex Royal, care este urmărită de peste 10 milioane de persoane. Harry şi Meghan au anunţat că intenţionează să împărtăşească mai multe detalii din viaţa lor privată şi profesională prin intermediul platformei de socializare, iar David este cel care va avea grijă ca mesajul să ajungă la admiratorii cuplului în cea mai bună formă.

Creatoarea de modă Misha Nonoo este una dintre prietenele ducesei Meghan, iar împreună au lansat o linie de îmbrăcăminte în scopuri caritabile. Misha Nonoo este căsătorită cu miliardarul Mikey Hess, care i-ar fi oferit cuplului regal o vilă în Malibu, pentru a-şi petrece vacanţele. Ei au legături puternice în administraţia liderului american Trump.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.