Cine este miliardarul de 92 de ani care s-a logodit cu soacra mogulului lui Vladimir Putin

DE Florin Budescu | Actualizat: 09.03.2024 - 16:06
Cine este miliardarul de 92 de ani care s-a logodit cu soacra mogulului lui Vladimir Putin - Foto: Profimedia Images
Cine este miliardarul de 92 de ani care s-a logodit cu soacra mogulului lui Vladimir Putin - Foto: Profimedia Images

Cine este miliardarul de 92 de ani care s-a logodit cu soacra mogulului lui Vladimir Putin. La un an de la anularea ultimei sale nunți, miliardarul nonagenar Rupert Murdoch i-a cerut mâna unei alt partener.

SHARE

Cine este miliardarul de 92 de ani care s-a logodit cu soacra mogulului lui Vladimir Putin. La un an de la anularea ultimei sale nunți, miliardarul nonagenar Rupert Murdoch i-a cerut mâna unei alt partener, la câteva luni după ce au început să se întâlnească.

Reprezentantul de presă al fostului președinte al News Corp. a confirmat vestea, cu doar câteva zile înainte de a împlini 93 de ani.

Cine este miliardarul de 92 de ani care s-a logodit cu soacra mogulului lui Vladimir Putin

Este a doua oară când Murdoch este logodit, într-un an. În martie trecut, titanul mass-media a anunțat intenția de a se căsători cu Ann Lesley Smith, un fost igienist dentar și prezentator radio conservator. Dar nunta a fost anulată câteva săptămâni mai târziu.

De data aceasta, Murdoch se va căsători cu Elena Zhukova, un biolog molecular pensionar în vârstă de 67 de ani. Se pare că Murdoch și Zhukova au început să se întâlnească în vară și plănuiesc să se căsătorească la Moraga Bel Air, podgoria și proprietatea de lux a lui Murdoch, din California.

Imaginile cuplului împreună au fost publicate în ultimele luni, pe site-urile de știri. Jukova este mama colecționarului de artă ruso-american Dasha Zhukova, fosta soție a oligarhului rus Roman Abramovici.

Citeşte şi: Rupert Murdoch, rol direct în jocul electoral făcut de Fox News, în alegerile prezidenţiale din 2020

Murdoch a fost recent listat pe locul 280, în indicele Bloomberg, cu o avere netă de 9 miliarde de dolari. El a demisionat din funcția de președinte al News Corporation, divizia de presă scrisă a imperiului său media, în noiembrie anul trecut, dând controlul afacerii fiului său cel mare, Lachlan.

La acea vreme, Murdoch a spus că va continua să aibă un rol activ în companie, adoptând titlul de președinte emerit al Fox Corporation, compania-mamă a Fox News și a altor active de presă.

Foto: Profimedia Images

Murdoch a fost căsătorit anterior cu fosta însoțitoare de zbor Patricia Booker, cu jurnalista Anna Murdoch și cu antreprenoarea Wendi Deng, care i-a prezentat-o pe Zhukova, conform CNN.

Citeşte şi: La 92 de ani, Rupert Murdoch se însoară pentru a cincea oară. „Sper că e ultima dată. Sunt fericit”

S-a căsătorit cu a patra soție, fostul model Jerry Hall, în anul 2016. Divorțul lor a fost finalizat în august 2022. Nu este clar de ce a fost anulată ultima logodnă a lui Murdoch.

La acea vreme, el a spus despre propunerea lui Smith: „Eram foarte nervos... „Mi-a fost teamă să mă îndrăgostesc – dar știam că acesta va fi ultimul meu angajament. Ar fi mai bine. Sunt fericit."

Biroul lui Murdoch nu a răspuns la o solicitare de informații suplimentare, cu privire la momentul și locul viitoarei sale nunți.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te