Ce-și doresc miliardarii lumii sub bradul de Crăciun? Care este cel mai extravagant cadou?

DE Eduard Niculescu | Actualizat: 24.12.2023 - 17:58
Ce cadouri de Crăciun își doresc miliardarii lumii - Foto: Pixabay - cu rol ilustrativ

Ce-și doresc miliardarii lumii sub bradul de Crăciun? Spre deosebire de imensa majoritate a oamenilor, persoanele putred de bogate, care constituie 0,001% din populația lumii, își pot permite să își dorească ori să ofere, practic, orice lucru posibil.

SHARE

Ce-și doresc miliardarii lumii sub bradul de Crăciun? Să nu ai grija bugetului când e vorba de cadourile pe care ți le dorești ori vrei să le faci, este, probabil, visul multora. Dar, el este o realitate pentru doar foarte puțini oameni de pe planetă, ce-și pot permite orice lucru imaginabil.

Ce-și doresc miliardarii lumii sub bradul de Crăciun? Care este cel mai extravagant cadou?

Sigur, e plăcut să primești și să faci cadouri de Crăciun, să te bucuri cu cei dragi de darurile găsite sub brad.

Chiar dacă asta înseamnă, pentru cei mai mulți, un efort financiar considerabil, pe care-l vor resimți, probabil, în ianuarie.

Pentru oamenii obișnuiți, cel puțin în SUA, în fruntea listei cu dorințe către Moș Crăciun se află banii, un puloverele, parfumele și smartphonurile conform unui sondaj recent făcut de Statista, potrivit stirileprotv.ro.

Dar ce-și doresc oare să găsească sub brad  - ori să dăruiască - miliardarii planetei, oameni care nu trebuie să se uite la prețuri și în portofele atunci când e vorba de așa ceva

„Cel mai uimitor lucru la miliardari este că tind să nu aibe buget”, a spus Nicole Pollard Bayme, fondatorul firmei de styling de lux Lalaluxe, care oferă clienților cadouri la comandă.

Citește și: Ce Târguri de Crăciun mai sunt deschise în București? Programul complet al concertelor

Asta „ne permite să avem o imaginație nelimitată”, a adăugat ea. Pentru aceste servicii de cumpărături, ea percepe un preț de pornire de 600 de dolari pe oră, plus un procent din costul articolelor achiziționate.

În urma unor discuții cu responsabilii unor firme de consultanță pentru cei foarte bogați, Business Insider a ajuns la concluzia că ceea ce oferă și primesc cei 0,001% din populația lumii - adică, miliardarii - variază foarte mult, de la o vilă de 5 milioane de dolari, până la piane Steinway, potrivit sursei citate.

Top 3 cadouri pe care miliardarii le doresc sau le oferă de Crăciunul 2023:

Piane 

Mai mulți experți în bogăție au spus că a existat un nou interes pentru a oferi piane, și nu doar tastatura verticală sau electrică obișnuită.

Pianele care pot ajunge la zeci și chiar sute de mii de dolari sunt un cadou grozav pentru cineva care cântă cu adevărat, desigur, dar sunt și apreciate ca parte a decorului cuiva.

Genți Hermès Birkin

Hermès Birkin este poate cel mai exclusivist și mai scump tip de geantă din lume. Cu un preț de pornire de 9.000 de dolari, nu este surprinzător că este un cadou popular pentru cei care au, de asemenea, un gust exclusivist și scump.

Citește și: Care este meniul de Crăciun al pușcăriașilor din România? Ce mănâncă de 5,50 lei?

O călătorie în spațiu

Două bilete pentru un zbor în spațul cosmic constituie, la ora actuală, „cadoul suprem pentru miliardari”. 

Pe urmele miliardarilor precum Jeff Bezos și Richard Branson, încă doi oameni de afaceri foarte bogați se îndreaptă deja pe orbita Pământului pentru vacanța de Crăciun. Cadoul include și antrenament cu astronauții NASA.

Deși prețurile unor asemenea cadouri nu au fost dezvăluite, se știe că un loc la zborul Virgin Galactic al lui Branson poate costa 450.000 de dolari fiecare, în timp ce unul pe rachetele Blue Origin ale lui Bezos poate costa milioane de dolari.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te