Ce a făcut o mamă pentru ca fiul ei să arate bine în ziua nunții. Nora nu a iertat-o niciodată

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 03.11.2023 - 10:11
Ce a făcut o mamă pentru ca fiul ei să arate bine în ziua nunții. Nora nu a iertat-o niciodată Foto: Profimedia Images (foografie cu caracter ilsutrativ)

Soacrele sunt adesea criticate pentru că își bagă nasul acolo unde nu e cazul însă povestea de mai jos îi lasă fără cuvinte pe mulți.

SHARE

Soacrele sunt adesea criticate pentru că își bagă nasul acolo unde nu e cazul însă povestea de mai jos îi lasă fără cuvinte pe mulți.

O femeie proaspăt căsătorită a văzut roșu în fața ochilor când a descoperit că mama soțului ei i-a făcut photoshop pe nas, fără ca fiul ei să știe în pozele de la nuntă .

„Îmi amintesc că la începutul relației noastre, unul dintre primele lucruri despre care și-a exprimat nesiguranța a fost nasul său. 

Mai exact, despre lățimea sa. Nu și-a dorit niciodată operație, dar crede că nasul lui este „prea mare pentru fața lui”.

Nu am crezut niciodată că este adevărat și pentru o lungă perioadă de timp, m-am întrebat de unde a luat acea idee”, a spus ea pe Reddit .

„Apoi am cunoscut-o pe mama lui și toate îndoielile mele au fost confirmate... de cele mai multe ori după ce vorbește cu ea, soțul meu ajunge devastat.

Citește și: Coca Andronescu, actrița de care s-a amorezat Cotescu în gara Lehliu. De ce i-a despărțit Ceaușescu

Ea se plânge constant de mine, de serviciul lui, de apartamentul nostru și de aspectul lui. Ea i-a sugerat, de mai multe ori, să-i facă o operație la nas.”

Tânăra de 27 de ani s-a căsătorit cu soțul ei, în vârstă de 29 de ani, în luna mai și în prezent așteaptă un copil – dar fericirea conjugală a fost afectată de decizia unei anumite persoane, conform Mirror.

Ce a făcut o mamă pentru ca fiul ei să arate bine în ziua nunții. Nora nu a iertat-o niciodată

„M-a invitat înapoi la ea. Nu mai fusesem acolo de ceva vreme și am văzut repede că ea pusese pe perete unele dintre pozele noastre de la nuntă. Am observat instantaneu că ceva nu era în regulă cu ele, dar încă nu am reușit să identific exact ce era”, și-a amintit ea.

„Soacra mea a văzut la ce mă uitam și a anunțat cu mândrie că a pus pe cineva să-i „repare nasul”. 

Cu alte cuvinte, i-a făcut fiului ei o operație de nas cu Photoshop. Pe pozele de la nunta lui. Nu-mi venea să cred.

„Nu m-am gândit niciodată că se va apleca atât de jos. A fost atât de rău încât chipul soțului meu nu părea real.

Citește și: Irina Petrescu se reîntoarce în casa bunicilor după decepțiile în iubire cu Pintea și Iordache

Arăta ca o păpușă Ken și nu în felul fierbinte al lui Ryan Gosling. Soacra mea trebuie să fi văzut cât de supărată m-am făcut pentru că a încercat instantaneu să se apere.”

Mireasa înfuriată a continuat: „Ea a încercat să sublinieze că fiul ei merita „să arate cel mai bine în ziua nunții lui”, iar eu ar fi trebuit să-l conving să-și facă o operație la nas înainte de ceremonia noastră.

Am inventat o scuză să plec, dar mi-am dat seama că ea știa adevăratul motiv”.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te