Care celebrități sunt criticate pentru că își etalează părul alb. Trecerea anilor își spune cuvântul

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 20.03.2024 - 08:25
Care celebrități sunt criticate pentru că își etalează părul alb. Trecerea anilor își spune cuvântul instagram.com/sarahjessicaparker

Părul alb în rândul vedetelor de la Hollywood stârnește adesea discuții, dezvăluind relația complexă a industriei cu îmbătrânirea.

SHARE

Iată câteva dintre vedetele din show-business care au avut parte de critici aspre online cu privire la aspectul lor fizic de-a lungul anilor.

Sarah Jessica Parker

 
 

Sarah Jessica Parker, renumită pentru rolul său ca Carrie Bradshaw în „Sex and the City”, s-a confruntat cu reacții pentru că și-a afișat părul gri fără machiaj în timp ce luase masa cu Andy Cohen odată.

Care celebrități sunt criticate pentru că își etalează părul alb. Trecerea anilor își spune cuvântul

Criticii au etichetat-o ​​bătrână, ceea ce l-a determinat pe Cohen, care are și părul argintiu, să denunțe comentariile drept „misogine”, deoarece nu a primit niciodată aceleași critici pentru părul său.

Ca răspuns, Parker , 58 de ani, și-a articulat părerile despre îmbătrânire într-un interviu, întrebându-se de ce oamenii se bucură de disconfortul celorlalți în ceea ce privește îmbătrânirea.

 
 
„Aproape că se simte ca și cum oamenii nu vor să fim perfect de acord cu locul în care ne aflăm, de parcă aproape că le place să fim îndurerați de ceea ce suntem astăzi, fie că alegem să îmbătrânim natural și să nu arătăm perfect.”, a spus actrița într-un interviu.
 
 
Nu de puține ori, actrița a spus că este conștientă de faptul că timpul își pune amprenta asupra fiziului.
„Știu cum arăt... Ce am de gând să fac în privința asta? Să nu îmbătrânesc? Să dispar?”.
 
 
Fiind la sfârșitul de 50 de ani, Parker și-a subliniat confortul cu aspectul și îmbătrânirea ei, evidențiind un refuz de a fi obsedat de asta.
"Îmi place să fiu grațioasă cu mine însumi. Știu că vârsta se adună...", a spus starul premiat de la Hollywood.

Jennifer Aniston

În mod similar, Jennifer Aniston și-a confruntat propria călătorie cu îmbătrânirea sub lumina reflectoarelor de la Hollywood. Aniston, celebrată pentru rolul din „Friends”, și-a prezentat părul gri în 2023, ceea ce a dus la reacții mixte online.

„Oricine ar crede că a deveni grizonat este o anomalie pentru vedetele de televiziune/film în serios! Mai bine îi dăm lui Jennifer un premiu/un premiu pentru că este atât de curajoasă de care nu s-a auzit niciodată [sic]”, a spus un fan al actriței.

Unii oameni au menționat că Aniston arată și mai frumoasă cu părul gri, în timp ce alții au declarat că arată la fel de superbă ca de obicei.

Iubita lui Keanu Reeves, Alexandra Grant

Într-o narațiune paralelă, Keanu Reeves și partenerul său Alexandra Grant exemplifică puterea găsită în a sfida așteptările convenționale împreună. Cuplul s-a confruntat cu controlul asupra părului gri al lui Grant de când relația lor a devenit publică.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te