Bolnav sau nu, Putin a lăsat-o din nou însărcinată pe amanta sa, Alina Kabaeva

DE Elena Andrei | 09.05.2022 - 18:30
Bolnav sau nu, Putin a lăsat-o din nou însărcinată pe amanta sa, Alina Kabaeva/foto: telegram

Vladimir Putin a fost „șocat” să descopere că iubita sa gimnastă este din nou însărcinată, susțin surse pentru canalul de știri rus Telegram -General SVR.

SHARE

Liderul rus, în vârstă de 69 de ani, ar fi fost într-o relație secretă cu medaliata olimpica cu aur Alina Kabaeva, în vârstă de 38 de ani, din 2008.

S-a susținut că au deja doi copii împreună, ceea ce Putin nu a recunoscut public.

General SVR, canal despre care se crede că este condus de un fost ofițer de informații, susține că fosta gimnastă este din nou însărcinată, spre surprinderea liderul de la Kremlin, care nu părut bucuros de veste.

„Putin a aflat că amanta lui este din nou însărcinată – și, după cum se arată, acest lucru nu a fost planificat. Am raportat deja că ieri, președintele rus Vladimir Putin, conform martorilor oculari, părea deprimat și oarecum distant. Este de înțeles, deoarece Putin a aflat ieri că concubina sa de lungă durată și mama copiilor săi, Alina Kabaeva, este însărcinată”, scrie General SVR.

Același canal de știri a făcut anterior afirmații despre problemele de sănătate ale lui Putin.

Primul fiu al lui Putin și Kabaeva s-ar fi născut în secret în Elveția, în 2015, potrivit unei surse apropiate de doctorița care a asistat la naștere.

Cel de-al doilea fiu s-ar fi născut la Moscova în 2019, cu același specialist, care a zburat în Rusia, potrivit unei investigații realizate de ziarul elvețian Sonntagszeitung.

Săptămâna trecută, un document a dezvăluit că UE intenționează să impună sancțiuni Alinei Kabaeva pentru rolul său în propaganda de la Kremlin, într-un al șaselea pachet de măsuri împotriva Rusiei ca răspuns la războiul din Ucraina.

Citește și

VIDEO Colonel rus la Rusia-1 Tv: „Ce mobilizare? Nu avem cu ce și cu cine. Ucraina are arme NATO”

Ambasadorul Rusiei în Polonia, stropit cu o substanţă roşie de manifestanţi pro-ucraineni

Propunerea o identifică pe Kabaeva drept președinta consiliului de administrație al National Media Group, un holding care deține acțiuni semnificative în aproape toată mass-media de stat din Rusia care alcătuiește mașina de propagandă a lui Putin.

Fosta gimnastă și fost deputat al Dumei este „strâns asociată cu președintele Vladimir Putin”, se specifică în documentul UE.

Potrivit unui raport din The Wall Street Journal, care citează oficiali americani, Kabaeva și familia ei au câștigat averea personală datorită conexiunii sale cu cercul interior al lui Putin.

Raportul citează informații clasificate americane care o numesc pe Kabaeva drept beneficiar al bogăției lui Putin.

Sursa noului raport despre sarcina Alinei Kabaeva ar fi un prieten personal al acesteia, care cunoaște și medicul obstetrician, prietenă a lui Putin de mai bine de trei decenii și cetățean elvețian după ce a emigrat din Rusia.

Doctorița lucrează la Clinica Sant'Anna din regiunea Ticino din Elveția, unde s-a născut primul copil și probabil va fi implicată și în nașterea celui de-al treilea.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te