AUDIO Un pilot american raportează uimit apariția unui OZN. „A mers la 180 de grade într-o secundă”

DE Adina Mutăr | Actualizat: 29.02.2024 - 09:03
Un pilot american raportează uimit apariția unui OZN. „A mers la 180 de grade într-o secundă” - Foto: cbc.ca (imagine cu caracter ilustrativ)

Un pilot american raportează uimit apariția unui OZN. „A mers la 180 de grade într-o secundă”.

SHARE

O înregistrare audio postată pe YouTube redă un dialog între un pilot neidentificat și un operator de control al traficului aerian.

Un pilot american raportează uimit apariția unui OZN. „A mers la 180 de grade într-o secundă”.

S-a aflat că pilotul zbura pe un avion al companiei American Airlines din Boston, Massachusetts, către Middletown, Pennsylvania, când a raportat, la 12 februarie, o întâlnire ciudată cu un OZN, potrivit americanmilitarynews.com.

La începutul înregistrării audio, pilotul poate fi auzit spunându-i operatorului de control al traficului aerian: „Ei bine, o să credeți că sunt nebun. Există ceva care tocmai a mers de la dreapta la stânga și iar la dreapta într-o clipită și apoi și-a aprins luminile de trei sau patru ori și apoi a dispărut”.

Un pilot american raportează uimit apariția unui OZN. „A mers la 180 de grade într-o secundă”

Când operatorul de control al traficului aerian a explicat că orice a văzut pilotul este probabil un alt avion care fusese recent în zonă, pilotul a remarcat că aeronava neidentificată a mers „180 de grade într-o secundă”.

​După ce pilotul a împărtășit viteza anormală a OZN-ului, operatorul de control al traficului aerian îi cere pilotului să dea detalii despre OZN și dacă acesta a fost observat din nou.

„Ei bine, detaliul... a mers literalmente de la o laterală la alta în fața noastră, apoi a urcat cam 30 de grade, și-a stins luminile sau orice a avut. Părea că era o chestie portocalie strălucitoare”, a răspuns pilotul.

Citește și: VIDEO Un obiect misterios a fost filmat de armata ucraineană: „Rămâne pe loc. Ce e asta?”

„Și apoi, de când v-am vorbit ultima dată, ne-a dat flash-uri de trei sau patru ori și încă ne uităm la chestia asta.”

Solicitat pentru o estimare aproximativă cu privire la poziția OZN-ului, pilotul a spus că acesta a apărut undeva la 60 și 80 de mile de aeronavă.

„Se pare că vine... dă flash-uri spre noi, dar cu siguranță nu este un avion. Nu are lumini stroboscopice sau nimic pe el. Este doar acest portocaliu strălucitor care se aprinde și se stinge”, a adăugat pilotul.

Citește și: Suntem singuri? Confesiunea unui spion SUA: Câte nave extraterestre ar fi capturat guvernul american

„Da, acesta cu siguranță nu a fost un avion.”

Clipul audio a fost postat după ce Pentagonul a anunțat lansarea unui nou site web în toamna anului trecut, în subordinea Biroului de Rezolvare a Anomaliei pentru toate domeniile, într-un efort de a oferi publicului american informații desecretizate cu privire la OZN-uri, pe care guvernul le etichetează fenomene anormale neidentificate(UAP).

În ultimii ani a fost raportat un număr tot mai mare de observații de OZN.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te