Cel mai mare fan de pizza este din România. Anul trecut a comandat aproape 600 de cutii. De ce a făcut asta și care este statistica de comandat pizza la nivel național?
Nu mai puneți smântână în ciorbă. Există un ingredient „special” care face ciorba și mai gustoasă și este și mai puțin gras.
Românii se plâng de prețuri, dar piața de retail duduie. Cheltuielile de consum au crescut cu 21% în 2022, față de 2021, iar cifrele de pe primele șase luni din 2023 arată că vânzările sunt mai mari decât în perioada similară din 2019, considerat cel mai bun an.
Povestea singurului bucătar român cu o stea Michelin pare desprinsă dintr-un film SF. Îl cheamă Richard Abou Zaki, dar e 100% român. S-a născut la Piatra Neamț, gătește de la 8 ani și are deja 4 restaurante în Italia, deși nu are decât 26 de ani.
Nu știi să gătești, nu îți place să gătești, nu vrei să gătești sau pur și simplu vrei să îți surprinzi invitații și propriile papile gustative la masa de Paște, poți comanda preparatele inclusiv la restaurantului îndrăgitului și renumitului Chef Scărlătescu. Costă, însă.