Tipuri de păcănele online disponibile la cazinourile licențiate din România (P)

DE Newsweek România | Actualizat: 28.04.2021 - 09:45

Sloturile sunt unele dintre cele mai cunoscute și îndrăgite jocuri de cazino, indiferent că este vorba de operatorii online sau de locațiile fizice.

SHARE

Păcănelele au un regulament simplu, o rundă durează puțin, iar de cele mai multe ori, mizele minime sunt accesibile pentru orice buget. Acestea sunt îndrăgite și pentru că sunt foarte diferite între ele, cu teme variate, cu matrix-uri și elemente unicate.

Sloturile virtuale se pot diviza în mai multe categorii, în funcție de criteriul după care faci selecția. Așa cum vei putea citi și în continuarea articolului, există mai multe tipuri de păcănele online din care să alegi, în funcție de ce caracteristici crezi că te avantajează cel mai mult.

Criterii pe care să le ai în vedere când alegi un slot online

În funcție de tematică, sloturile se împart în diverse categorii, principalele fiind:

●      Păcănelele tradiționale, ca la aparate, cu fructe și șeptari, sunt clasice și se regăsesc nu doar în versiuni identice cu predecesoarele lor fizice. Acestea sunt reinterpretate, unele având simboluri speciale, inclusiv Wild sau Scatter, funcții moderne, precum Rotiri Gratuite sau multiplicatori.

●      Majoritatea păcănelelor regăsite în online au tema inspirată din mai multe surse. În funcție de ea, cele mai populare au la baza lor:

○      Mitologie (Egiptul Antic, cultura asiatică, etc.)

○      Basme și povești (dragoni, spiriduși, creaturi fantastice, etc.)

○      Natura domestică sau sălbatică

○      Momente istorice

○      Cinematografie (filme / seriale) / Literatură

●      Păcănelele de sezon sunt cele care au tot o temă inspirată din mediul înconjurător, însă sunt dedicate unui anumit anotimp sau unei anumite sărbători. În această categorie pot fi incluse și sloturile sportive care sunt dedicate exclusiv unui sport anume sau unei competiții.

○      Sezoniere (iarnă, primăvară, vară, toamnă)

○      De sărbătoare (Halloween, Paște, Crăciun, Sf. Patrick, etc.)

În funcție de modul de plată, sloturile se împart în 3 categorii:

●      Paylines (linii de plată) - Combinațiile câștigătoare se realizează pe o linie predefinită de producător, iar plata se face, de cele mai multe ori, de la stânga la dreapta.

●      Cluster - Combinațiile câștigătoare se formează atunci când un număr minim de simboluri se află sub formă de grup, oriunde pe matrix.

●      MegaWay / All Way Wins - Acest mod de plată apare doar când jocul are un modificator prin care păcăneaua MegaWay are un număr variabil de role/rânduri. Astfel, la fiecare rotire, va apărea un alt număr total de simboluri și combinațiile câștigătoare se pot face în chiar sute de moduri.

Păcănelele online se mai pot cataloga și după alte criterii, precum funcțiile pe care le au și ce oferă acestea. Cele mai întâlnite „feature”-uri sunt:

●      Rotiri Gratuite

●      Multiplicatori

●      Opțiunea Gamble

●      Mini-jocuri

De asemenea, un alt criteriu de luat în considerare când vrei să alegi o păcănea online este dacă are Jackpot și de ce fel este el (Fix / Progresiv), dar și cum se acordă (aleatoriu / declanșat).

De ce este avantajos să te joci la cazinourile din mediul online?

Diversitatea din portofoliile operatorilor online este cu mult mai mare decât în sălile de joc stradale. Principalul factor este faptul că internetul este nelimitat, spre deosebire de o locație fizică.

Deși pare „atât de simplu”, platformele virtuale ale cazinourilor online vin cu multe alte plusuri pentru jucători.

Principalele sunt intimitatea pe care membrii o au, posibilitatea de a activa diverse promoții și oferte care nu există în offline, dar și o gamă diversificată de metode de plată. În plus, un avantaj major îl reprezintă secțiunile de live, care se aplică pentru jocuri de tip pariuri sportive, ruletă sau Poker.

Indiferent de categoria de cazino unde vrei să te distrezi, ai grijă să îți menții un joc responsabil și să faci investiții moderate, care să nu-ți afecteze viața profesională sau personală, din niciun punct de vedere.

 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te