Telekom Romania organizează conferința online „Agilitatea în organizație”

DE Newsweek România | Actualizat: 28.04.2021 - 21:07

Telekom Romania își continuă misiunea de a ține România conectată și organizează a doua conferință online digitală din anul 2021 sub umbrela Digital Labs.

SHARE

Conferința intitulată „Agilitatea în organizație – ce înseamnă și cum ne ajută să ne organizăm în noua realitate” va avea loc în data de 11 mai 2021, intervalul 10:00-12:00, în cadrul unei transmisiuni live pe pagina de Facebook Telekom Romania. Participarea la eveniment este gratuită.  

Acest nou eveniment digital marca Telekom Romania va fi moderat de către Gabriel TRĂISTARU, Director Divizia DigitalizareTelekom Romania și va oferi publicului oportunitatea de a adresa întrebări și de a primi sfaturi și soluții la aspecte ce țin de livrarea proiectelor după principiile agilității, direct de la cei cinci invitați speciali, mentori locali și internaționali, experți în transformare agilă și promotori ai aplicării principiilor agilității în business, responsabili de transformări locale și internaționale de succes:

·        Arie Van BENNEKUM - Co-Autor Agile Manifesto, Thought Leader la Wemanity și IFAAI

·        Andrei GAVRILĂ – Agile Trainer & Coach, VP Engineering, Head of Products Development la Pentalog

·        Mihai OLARU și Andreea IONICĂ – Agile Trainers & Coaches la PM ACCESS

·        Roxana CEIALÂCU – Lead Agile Coach la Telekom Romania   Prin intermediul temelor pe care le vor aborda, speakerii vor analiza efortul organizațiilor de a îmbrățișa o cultură bazată pe agilitate și vor prezenta în mod transparent beneficiile și provocările adoptării principiilor agile atât la nivel individual, cât și la nivelul organizației.

Experții vor clarifica rolurile pe care angajații și membrii unei echipe trebuie să le îndeplinească pentru a funcționa după principiile agile și vor evidenția raportul dintre organizațiile agile și partenerii acestora.

Pe întreg parcursul evenimentului, speakerii vor împărtăși audienței cunoștințele lor, dar și bunele practici învățate în baza experiențelor de lucru în cultura agile.  

Conferința online „Agilitatea în organizație – ce înseamnă și cum ne ajută să ne organizăm în noua realitate” se adresează specialiștilor din diverse domenii, interesați de conceptul agile thinking, angajaților, colaboratorilor care livrează intern și/sau extern proiecte având la bază principiile agile și au nevoie să înțeleagă și să se adapteze rapid la această cultură, dar și persoanelor pasionate de “agile way of working”, care doresc să își extindă cunoștințele în acest domeniu.  

Conferința va fi împărțită în 4 paneluri, fiecare panel va avea 20 de minute de prezentare și 10 minute de întrebari și răspunsuri. Evenimentul poate fi salvat în calendar accesând linkul următor: www.telekom.ro/eveniment-agile-organization

Despre conceptul Agile  

Agile este o abordare iterativă a managementului de proiect și a dezvoltării de software care ajută echipele să ofere valoare clienților lor mai repede, dar in acelasi timp este si o filozofie despre capacitatea de a crea și de a răspunde la schimbare, de a fi adaptabil. Este un mod de a face față și, în cele din urmă, de a reuși, într-un mediu incert și dinamic. Filosofia Agile, a fost inițial adoptată doar în mediul IT, dar în scurt timp a depășit granițele acestui domeniu. Acum este aplicată cu succes în dezvoltarea de produse, dezvoltarea de rețele, marketing, managementul organizației, altfel spus, în dezvoltarea și administrarea a tot ceea ce noi folosim ca indivizi și societate.  

Despre Telekom Romania  

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți.   Soluțiile noastre deschid o lume infinită de oportunități de a împărtăși cele mai frumoase și emoționante experiențe cu familia, prietenii, colegii și cu cei din jurul nostru.

Misiunea noastră este să îmbogățim viețile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe și mobile, tehnologii de ultimă generație 4G, fibră optică, precum și Internet TV, care aduce utilizatorilor o nouă experiență de divertisment, cu acces la conținut exclusiv și de calitate, pe toate ecranele, și funcționalități interactive avansate. Telekom Romania este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluții complete de comunicații și IT&C.

Rețeaua noastră conectează oameni, mașini și conținut, pentru un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu.  

Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România. Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te