Stay Fit Gym va deschide două noi locaţii la Iulius Mall şi Family Market Miroslava

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 22.05.2024 - 15:23
Stay Fit Gym va deschide două noi locaţii la Iulius Mall şi Family Market Miroslava Foto: IULIUS
Stay Fit Gym va deschide două noi locaţii la Iulius Mall şi Family Market Miroslava Foto: IULIUS

Compania IULIUS şi Stay Fit Gym, una dintre cele mai mari reţele de fitness & aerobic din România, continuă parteneriatul prin inaugurarea a două noi locaţii la Iaşi, după cea deschisă anul trecut, în Palas Campus.

SHARE

Din 27 mai 2024, Stay Fit Gym va fi prezent în Family Market Miroslava, iar din această vară, în Iulius Mall Iaşi.

După ce anul trecut a intrat pe piaţa din Iaşi prin inaugurarea unui centru de fitness şi aerobic în clădirea Palas Campus (complex de office şi retail din centrul oraşului), Stay Fit Gym îşi consolidează prezenţa prin alte două noi locaţii în reţeaua dezvoltată de compania IULIUS.

Din 27 mai 2024, Family Market Miroslava va dispune de o sală de sport modernă,  unde Stay Fit Gym va oferi servicii de fitness, precum strength, cardio, functional training, dar şi de cycling şi clase de grup, cum ar fi zumba, circuit, pump, step & tone, abs & butt, pilates şi yoga.

Următoarea inaugurare Stay Fit Gym din Iaşi este plănuită pentru această vară şi va avea loc în Iulius Mall, shopping mall situat în campusul studenţesc Tudor Vladimirescu din oraş.

„Deschiderile locațiilor din Family Market Miroslava și Iulius Mall fac parte din strategia Stay Fit de a dezvolta brandul în Iaşi, dar și în regiunea Moldovei. Parteneriatul cu grupul IULIUS este unul foarte important pentru Stay Fit și se bazează pe o viziune comună asupra viitorului sportului în România.

Considerăm că noile generații vor urma trendurile mondiale privind activitatea fizică și au nevoie de centre de fitness la standarde de top, amplasate în locaţii strategice, unde accesul este facil și mediul de antrenament este modern”, a declarat Marius Preodişteanu, Fondator şi Head of Expansion Stay Fit Gym.

Brand 100% românesc şi una dintre cele mai mari reţele de fitness & aerobic din România, Stay Fit Gym numără 37 de locații şi peste 40.000 de membri activi.

Despre IULIUS

Compania IULIUS este dezvoltator și operator specializat în ample proiecte mixed-use de regenerare urbană din România, cu o experiență de peste 25 de ani în real estate și cu o prezență în patru mari orașe din țară – Iași, Timișoara, Cluj-Napoca și Suceava. Valoarea investiţiilor realizate depăşeşte 1,2 miliarde de euro.

Portofoliul este compus din două proiecte mixte (Palas Iaşi şi Iulius Town Timişoara), reţeaua naţională Iulius Mall (Iaşi, Cluj-Napoca, Suceava), două proiecte de proximitate Family Market (Iaşi) și 15 clădiri office în Iași, Timișoara și Cluj-Napoca.

Portofoliul include peste 310.000 mp de spaţii de retail, proiectele fiind lidere de piață la nivel regional, cu peste 70 de milioane de vizite anual.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te