Ofertă: Garsonieră cu cadă în bucătărie la doar 500 de euro/lună

DE Adrian Costin | Actualizat: 10.02.2023 - 15:42
Ofertă: Garsonieră cu cadă în bucătărie la doar 500 de euro/lună Foto: Facebook/Brăila
Anunțul de pe Facebook

Când credeai că le-ai văzut pe toate, apare un anunț de închiriere a unei garsoniere într-un cartier cunoscut al unui oraș din România.

SHARE

"Ofer chirie, zona Vidin (Brăila), 500 de euro, ușor discutabil", așa sună anunțul care a încins grupul de Faceboook "Brăila".

Evident, anunțul a stârnit comentarii pe grupul respectiv:

"La masă n-au cum să-ți miroasă picioarele, stai cu ele în cadă"

"Anulează chiuveta! Fără ea intră un pat de o persoană lejer".

După multe discuții, cea care a postat anunțul a spus: 

"Eu nu cunosc valoarea banului, așa cum alții nu cunosc ironia".

Garsoniera de 16 metri pătrați din București

Anul trecut,  un proprietar a postat un anunț de vânzare pentru o garsonieră de 16 metri pătrați, situată în centrul Bucureștiului.

Garsoniera se află în Cartierul Armenesc, într-un imobil cu bulină roșie.

Proprietara spune că de doi ani s-a mutat pe o insulă în Delta Dunării, în satul Periprava, și a decis să-și vândă garsoniera de 16 metri pătrați din București.

„Tot aștept să vă trageți sufletul după uluitoarea experiența avută cu ocazia prezentării garsonierei de 11 mp din Cluj, ca să vă spun că vreau și eu să îmi vând garsoniera de 16 mp dar din București ( 😏) taman din Centrul Istoric, cartierul ăla mișto făcut de armeni 🥰

Desi are bulină, pe mine nu m-a deranjat vreme de 13 ani, cat am locuit acolo. Nu am circulat cu mașina, veneam pe 3 cărări din centrul vechi de cate ori am dorit. Am fost și sunt o boema. In garsoniera asta am petrecut cei 7 ani alocați ca studentă a facultății de regie-film. La teatru, cinema și proteste numai pe jos mergeam 🙂.

N-aș fi renunțat la ea, dar nu îmi mai ajung banii sa termin proiectul din Delta, bașca că stă degeaba singura prin București.

Eu am cumpărat-o în 2008 cu 45 000 $ și am mai băgat câteva mii pentru motivele menționate mai sus 🙂”, se arată în anunț.

Proprietara spune că vine complet mobilat.

„Are tot ce-i trebuie. Electrocasnice funcționale - frigider, plită pe gaz, hota, mașina de spălat, A/C ( și pe căldură ), încălzire electrică in pardoseala, boiler electric 50l- nou, nouț. Și o piesa de rezistenta, un imens Smart TV care coboară din plafon.

Mai are o fereastra termopan, super șmecheră cu eticheta pe ea, lavabila proaspătă, parchet laminat, niste gresie și faianță, ceva piese de mobilier făcute pe comanda că sa cuprindă și să valorifice toate spațiile”, se mai arată în anunț.

Garsoniera se află la etajul 1, iar imobilul are bulină roșie. Femeia spune că blocul a fost însă consolidat, iar garsoniera este perfectă chiar și pentru închiriat. Suma de la care pornește negocierea este de 31.000 de euro.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te