Maritime Business Week,primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 18.06.2024 - 11:53
Maritime Business Week, primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanţa), în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), organizează, în perioada 25-28 iunie a.c., Maritime Business Week, eveniment internațional dedicat industriei maritime.

SHARE

Maritime Business Week, eveniment internațional dedicat industriei maritime va reuni cele mai importante companii din acest domeniu. 

Maritime Business Week, primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România

„Acest eveniment reprezintă o oportunitate unică de a evidenția realizările și inovațiile din sectorul maritim, precum și de a facilita colaborările dintre companiile din domeniu.

Expoziția va aduce laolaltă lideri din industrie, experți, investitori și factori de decizie, oferind o platformă de networking și schimb de idei esențială pentru dezvoltarea continuă a industriei navale.

Participanții vor avea ocazia să descopere cele mai recente tehnologii și soluții inovatoare, să participe la prezentări și workshop-uri tematice și să exploreze oportunități de afaceri. România, are o tradiție îndelungată în domeniul naval și beneficiază de poziția strategică la Marea Neagră, având potențialul de a deveni un hub regional pentru inovație și dezvoltare în sectorul maritim.

Prin această expoziție, ne propunem să consolidăm poziția României pe piața globală și să atragem noi investiții care să stimuleze creșterea economică și crearea de locuri de muncă. Împreună, putem construi un viitor prosper pentru industria navală, bazat pe colaborare, inovație și sustenabilitate.

Vă așteptăm cu la expoziția noastră și suntem convinși că va fi un eveniment de referință pentru întreaga comunitate maritimă”, a declarat dl Mihai Daraban, președintele CCIR și, totodată, președintele CCINA Constanța.

Pe durata a trei zile, participanții la eveniment vor putea explora inovațiile și tendințele actuale din domeniul maritim, prezentate de companii internaționale de renume, în cadrul unei expoziții destinate specialiștilor din domeniu. 

De asemenea, vor fi două zile de conferințe tematice, cu sesiuni de prezentări și discuții susținute de experți locali și internaționali, ce vor aborda subiecte de actualitate din domeniul maritim și logistic. Nu în ultimul rând, în data de 27 iunie a.c., va fi organizat Forumul Internațional România-Georgia, un prilej important pentru dezbateri și explorarea oportunităților de colaborare și dezvoltare între cele două state.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te