FOTO Cum a făcut senzație Mamaia la Salonul de Turism de la Paris. 130 €/noapte camera pe litoral

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 15.03.2024 - 12:32
Mamaia, promovată la Salonul de Turism de la Paris. Preț la 4* în full sezon, de la 130 €/zi - Foto: Facebook/Mamaia Constanța
Mamaia, promovată la Salonul de Turism de la Paris. Preț la 4* în full sezon, de la 130 €/zi - Foto: captură ecran
Mamaia, promovată la Salonul de Turism de la Paris. Preț la 4* în full sezon, de la 130 €/zi - Foto: captură ecran
Mamaia, promovată la Salonul de Turism de la Paris. Preț la 4* în full sezon, de la 130 €/zi - Foto: Facebook/Mamaia Constanța

Mamaia a ajuns să fie promovată la Salonul de Turism de la Paris, după ce în ultimii ani numărul turiștilor a scăzut vertiginos, mai ales din cauza raportului calitate-preț slab. Dar tarifele în full sezon sunt tot exorbitante. În iulie, cea mai ieftină cameră de 4* e 130 €/zi.

SHARE

Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța (OMD Mamaia Constanța), înființată în primăvara anului 2023, și-a propus să deruleze campanii ample, care să schimbe percepția românilor și a turiștilor străini asupra experienței de vacanță pe care destinația Mamaia Constanța o poate oferi pentru toate segmentele turismului de la Marea Neagră. 

Iar anul acesta, în premieră, Mamaia este promovată la Salonul de Turism de la Paris, desfășurat în perioada 14-17 martie 2024. 

Mamaia, promovată la Salonul de Turism de la Paris. Preț la 4* în full sezon, de la 130 €/zi

Cum e promovată Mamaia la Salonul de Turism de la Paris, în cadrul standului României?

„Destinații noi, plimbări în natură, vizite culturale, experiențe gastronomice sau relaxare la malul mării. Toate aceste opțiuni de vacanță vor fi găsite la Salonul Mondial de Turism de la Paris, unde destinația Mamaia Constanța va fi promovată pentru prima oară în acest an”, se arată într-un comunicat al OMD Mamaia Constanța.

„Reprezentanții Organizației de Management al Destinației Mamaia Constanța vor fi prezenți în perioada 14-17 martie 2024 la Salonul Mondial de Turism de la Paris. Alături de colega mea de la departamentul comunicare, vor mai fi prezenți alături de noi Sebastian Puznava – vicepreședintele OMD Mamaia Constanța și Florin Petre – fotograf partener pentru buna acoperire media a evenimentului.

Destinația noastră va participa în mod asemănător cu celelalte târguri de turism, cu 6 filme de prezentare, subtitrate de această dată în limba franceză.

Sperăm să ne întoarcem de la Paris cu noi parteneri internaționali, care să ne sprijine atât în promovarea stațiunii Mamaia și a orașului Constanța în Franța, cât și cu atragerea de tour-operatori francezi către litoralul românesc”, a declarat George Măndilă, președintele OMD Mamaia Constanța.

Citește și: La hotelul lui Hagi din Mamaia, Revelionul costă mai mult decât un pachet de 7 zile în Dubai

Salonul de Turism de la Paris este unul dintre cele mai importante evenimente de profil din Europa și reuneşte specialişti din domeniul turismului mondial, reprezentând organisme naţionale, regionale şi locale de turism, asociaţii profesionale, tour-operatori şi agenţii de turism, companii aeriene, firme de închirieri auto, societăţi de transport feroviar sau naval, lanţuri hoteliere, campinguri şi alte structuri de cazare și parcuri de distracţii.

Citește și: FOTO „Condiții” la un hotel de 350 lei pe noapte în Mamaia: Igrasie, pereți scorojiți, baie jalnică

Ce tarife „Early Booking” sunt în Mamaia pentru vara 2024

Ne aflăm în luna martie și, teoretic, în perioada celor mai bune tarife pentru vacanța de vară 2024, majoritatea hotelierilor oferind reduceri substanțiale, de tip „Early Booking”, turiștilor care își planifică din timp concediul. 

La o simplă căutare pe Internet, însă, o cameră la un hotel de 4*, pentru 2 adulți și un copil, în full sezon (a doua jumătate a lunii iulie, de exemplu) pleacă de la 130 €/zi. 

Iar dacă familia vrea un apartament de 4*, nu o cameră simplă, prețul pornește de la 147 €/zi. Dar e la bloc, nu în hotel.

Citește și: Hotelier din Mamaia, fost senator PSD, despre sezonul 2023: „Oameni puțini. E foarte scumpă plaja”

 

La 3*, tarifele Early Booking pentru vacanța de vară în full sezon la Mamaia sunt ceva mai accesibile, dar tot mai mari decât în Bulgaria sau Grecia pentru o cazare echivalentă. Prețul pentru o cameră la un hotel de 3*, pentru 2 adulți și un copil, în full sezon (a doua jumătate a lunii iulie, de exemplu) pleacă de la aproape 90 euro/zi. 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te