DocuSign, parteneriat în România cu Trans Sped pentru furnizarea integrată de semnături electronice

DE Alexandru Pop | 24.05.2021 - 10:54
DocuSign, parteneriat în România cu Trans Sped pentru furnizarea integrată de semnături electronice/FOTO: Trans Sped

Compania românească Trans Sped, unul dintre puținii furnizori de soluții de transformare digitală și servicii de încredere cu prezență globală, a semnat un parteneriat cu DocuSign, liderul global în soluții de document management.

SHARE

Parteneriatul vizează  furnizarea integrată de semnături electronice cu certificat digital calificat.

Această colaborare oferă un instrument extrem de util utilizatorilor DocuSign, fiind în același timp o nouă confirmare a securității și a fiabilității serviciilor Trans Sped.

„Suntem încântați că Trans Sped a decis să se alăture rețelei noastre de parteneri pentru furnizarea de servicii de încredere. Apreciem mult această colaborare cu Trans Sped, care este nu doar un furnizor de top în Europa de servicii de încredere, ci și un jucător cheie în construirea ecosistemului de încredere digitală în domeniul sănătății și al biotehnologiei.

Prin contribuția Trans Sped, DocuSign continuă să dezvolte cel mai extins ecosistem de încredere eSignature și să susțină procesul de transformare digitală pentru clienții săi”, a declarat Thibault de Valroger, Sr Director Business Development, DocuSign.

”Această integrare extinde oportunitățile pentru utilizatorii DocuSign. Aceștia pot semna de pe orice dispozitiv și fără a părăsi platforma DocuSign, contracte și documente importante folosind semnătura digitală calificată Trans Sped.

Semnătura noastră digitală calificată este conformă cu legislația din Statele Unite și din statele europene și poate fi utilizată în orice țară care recunoaște legislația nord-americană sau europeană.

Semnătura electronică cu certificat digital calificat emis de Trans Sped are aceeași valoare juridică pe care o are semnătura olografă și este deja utilizată de mari companii din întreaga lume. Toate aceste beneficii sunt acum disponibile și în platforma DocuSign”, a declarat Camelia Ivan, CEO Trans Sped.

Această integrare ajută deja multe companii din lume să-și optimizeze procesele. Unii dintre cei mai mari jucători globali din domeniile sănătății și biotehnologiei folosesc semnătura digitală calificată Trans Sped pentru analize de laborator,  studii clinice și pentru procedurile Agenției pentru Administrarea Alimentelor și Medicamentelor din Statele Unite (FDA - 21 CFR, Part 11).

Semnăturile Trans Sped integrate în platforma DocuSign au ajutat toate aceste companii să-și îmbunătățească procesele interne. 

Trans Sped este membru SAFE Identity din 2008 și a contribuit la dezvoltarea ecosistemului de servicii de încredere pentru industria farmaceutică și de biotehnologie.

”Sprijinim dezvoltarea identității digitale și a criptografiei în domeniul sănătății, pentru a putea asigura cel mai înalt nivel de securitate și siguranță a datelor medicale. Trans Sped este un membru extrem de dinamic al consorțiului nostru, iar această nouă integrare cu DocuSign va fi foarte utilă pentru companiile farmaceutice și de biotehnologie”, a declarat Kyle Neuman, CEO SAFE Identity.

Trans Sped oferă servicii de transformare digitală, fintech, digitalizare și automatizare procese, precum și soluții bazate pe certificatele digitale de semnături electronice calificate, avansate și simple, precum și mărci temporale calificate, sigilii electronice calificate și soluții de arhivare electronică certificate conform legislatiei naționale și europene.

Trans Sped este furnizor de servicii de încredere (Trust Service Provider) recunoscut pe piața internațională. Certificatele digitale emise de Trans Sped sunt incluse în Lista de Încredere a UE (EU Trusted List) și sunt cross-certificate cu Federal Bridge of US, fiind astfel recunoscute de către instituțiile, companiile și organismele publice sau private din SUA și din UE.

Trans Sped este de asemenea membru SAFE Identity, ETSI și al consorțiului Cloud Signature. Prin soluțiile oferite, Trans Sped sustine companii la nivel global din domeniile  farmaceutic și biotehnologie, financiar-bancar, asigurări, utilități, retail, automotive, precum și alte industrii să-și digitalizeze procesele și să devină mai eficiente.   

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.