Cîțu (PNL): Banca Moscovei nu plătește nici o taxă în România, este un vehicul pentru adversarii SUA

DE Alexandru Pop | Actualizat: 26.03.2019 - 09:57
Eugen Teodorovici, un fan al KGB/FOTO: gov.ro

Senatorul PNL Florin Cîțu face acuzații foarte grave la adresa cuplului Teodorovici - Vâlcov. Când vine vorba de ministrul de Finanțe, Cîțu insinuează că ar fi spion al Rusiei.

SHARE

Iată postarea integrală a lui Cîțu de pe Facebook:

„Dragnea i-a vandut si tradat pe romani!

Din primul moment v-am spus ca OUG 114 are rolul de a distruge companiile private care activeaza in Romania si de a favoriza “investitorii” rusi.

Pana acum am aratat ca rusii au beneficiat de pe urma suprataxarii introduse de legea off-shore in combinatie cu suprataxele din OUG 114 din sectorul energie.

Astazi dovada ca guvernul Romaniei a dat o ordonanta pentru a distruge sistemul financiar autohton si a-i permite lui Putin sa cumpere tot prin Banca Internationala de Investitii, banca tarilor socialiste cu sediul la Moscova (BII). V-am avertizat in ianuarie si februarie ca Rusia cumpara datoria publica. Uitati-va ce face Rusia acum in Venezuela! A trimis armata sa-si apere “investitia”.

Citește și New York Times: Orban protejează o bancă rusească cu legături cu KGB, la care contribuie și România

TOATE bancile care activeaza in Romania trebuie sa plateasca taxa pe active impusa de OUG 114. Chiar si atunci cand imprumuta statul roman. Toate bancile care activeaza in Romania sunt reglemenate de BNR si platesc taxe si impozite in Romania!!!

BII este singura banca foarte activa in Romania, in competitie cu restul bancilor, si NU PLATESTE TAXE si NICI NU ESTE REGLEMENTATA DE BNR. Banca ruseasca in a carei conducere a intrat Eugen Teodorovici, la o zi dupa intalnirea pe care a avut-o cu presedintele BII, si la a carein intrunire a participat in Cuba dupa escala la Moscova.

Dragnea, Valcov, Tariceanu, Teodorovici SUPRATAXEAZA capitalul romanesc si pe cel care vine din Vest in timp ce FAVORIZEAZA banii care vin de la Moscova. Asta in timp ce UE si SUA, partenerii nostri strategici, impun sanctiuni institutiilor si persoanelor care au legatura cu finantele de la Moscova. In acest moment 170 de persoane au interdictii pentru legaturi cu lumea financiara apropiata de Putin. Dar nu si cei care fac “business” prin BII in Romania. De ce? Ce primesc la schimb PSD+ALDE pentru aceste favoruri?

Mai mult, Dragnea si Tariceanu le ordona hamsterilor sa faca anchete comuniste in Parlamentul Romaniei si sa distruga increderea in sistemul financiar bancar romanesc. Situatie de care beneficiaza doar aceasta banca ruseasca, BII".

 

Citește și: Banca legată de KGB, sprijinită de România

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -