Accelerator de business pentru afacerile noi din domeniul ospitalității

Antreprenorii aflați la început de drum (start-ups) din domeniile ospitalității, restaurantelor și cateringului (HORECA) pot aplica, în perioada 5 martie- 5 aprilie, pentru a fi acceptați într-un accelerator de business.
Acceleratorul este parte a Programului educațional „Innovation”, derulat de Hospitality Culture Institute.
Start-up-urile trebuie să se axeze pe concepte inovatoare de servire, pe produse sau tehnologii destinate sectorului de activitate ”Food&Drinks”.
Acceleratorul își propune să ”găsească, să mentoreze și să scaleze inițiativele de afaceri în acest domeniu, să stimuleze companiile IT să dezvolte aplicații și tehnologii dedicate industriei, să ajute start-up-urile deja existente să își îmbunătățească competitivitatea, să finanțeze business-uri inovative și să le ajute să se dezvolte.”
Scopul acceleratorului de busines este să crească procentul de afaceri sustenabile în domeniul HORECA cu 10% în următorii 3 ani- în condițiile în care 60% dintre afacerile noi dau faliment în primele 9 luni-, și să ajute cinci afaceri românești să se extindă în exteriorul țării.
După depunerea aplicațiilor, vor fi selectate pentru interviu 20 de start-up-uri și, în final, vor fi acceptate în accelerator doar 10.
Curicula implică șase săptămâni de mentorat și circa 100 de ore de cursuri dintre care punctăm: Business Concept, Business Model, Systemic coaching, PR & Corporate, Digital Transformation, Marketing, Hospitality Trends.
În total este vorba de 100 de ore de cursuri, lucru în spații compatibile cu nevoile de afaceri, evenimente de networking, posibilitatea de a prezenta ideea de afaceri unor investitori de top și business angels.
Detalii suplimentare aici.