Sophia Loren se va întoarce pe marile ecrane în rolul unei supravieţuitoare a Holocaustului

DE Adelina Sahlean | 11.07.2019 - 12:44
Actrița Sophia Loren/Foto: sixtyandme.com

Actrița italiană în vârstă de 84 de ani va juca în „The Life Ahead/ La vita davanti a sé”, regizat de fiul său, Edoardo Ponti. Filmul este o adaptare a romanului „La vie devant soi”, de Romain Gary.

SHARE

Cartea a mai fost transpusă în film de israelianul Moshe Mizrahi sub titlul „Madame Rosa”, cu Simone Signoret în rol principal. Lungmetrajul a câştigat Oscarul pentru „film în limbă străină”, în 1978.

Loren va juca acelaşi rol ca Signoret, deşi Ponti susţine că cele două adaptări sunt foarte diferite, scrie Variety. Acţiunea filmului este plasată în Bari, iar povestea este spusă din punctul de vedere ales în carte, al copilului senegalez Momo.

Madame Rosa este supravieţuitoare a Holocaustului şi capul familiei. Cei trei copii ai ei sunt o femeie transgender în vârstă de 35 de ani, un senegalez în vârstă de 12 ani şi un român de 10 ani, copii ai străzii.

Filmările au început în Italia. Sophia Loren, care lucrează 10 ore pe zi, a spus că fiul ei nu se va mulţumi decât cu ce e mai bun.

„Mă cunoaşte atât de bine. Cunoaşte fiecare centimetru din faţa mea, din inima şi sufletul meu. Va trece la următorul cadru doar atunci când voi fi ajuns la cel mai adânc adevăr al meu”, a spus ea, potrivit news.ro

Ponti regizează acum a treia oară un film cu mama lui în distribuţie. Despre ea, a spus că este într-o formă minunată.

Din distribuţie mai fac parte actriţa spaniolă transgender Abril Zamora, italianul Renato Carpentieri şi iranianul Babak Karimi.

 Cel mai recent, Loren a fost văzută în drama muzicală „Nine” (2009), regizată de Rob Marshall.

Sofia Villani Scicolone, pe numele său real, s-a născut pe 20 septembrie 1934, la Napoli, şi s-a remarcat în concursuri de frumuseţe la vârsta de doar 14 ani. Regizorul Vittorio de Sica este cel care a descoperit-o. În cele şase decenii de carieră cinematografică, Sophia Loren a jucat în aproximativ 100 de filme, lucrând îndeaproape cu mari regizori, între care George Cukor, Charlie Chaplin, Mario Monicelli şi Ettore Scola la Robert Altman.

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -