Ce i-a transmis Maia Morgenstern superbei sale fiice care a împlinit 19 ani

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 22.04.2022 - 18:48

Fiica cea mică a Maiei Morgenstern împlinește 19 ani și actrița a distribuit mai multe fotografii în care apare superba sa fată.

SHARE

Isadora Băltățeanu este fiica pe care Maia Morgenstern o are alături de doctorul Dumitru Băltățeanu, cu care a fost căsătorită între anii 2001 și 2015.

Citește și: România poate dona MiG-urile 21 Ucrainei doar pe post de kamikaze. Toate sunt blocate la sol

Dacă ceilalți doi copii, Tudor și Cabiria, au moștenit pasiunea mamei pentru cinematografie, nu este cazul și mezinei. Isadora pare să fie interesată mai mult de domeniul psihologiei. 

Citește și: Milionarul Yoav Stern, fostul soț al Oanei Cuzino,în comă, cu fracturi craniene și plămânii afectați

Contactată de Click!, Maia Morgenstern a vorbit despre ziua de naștere a fiicei și a avut o declarație emoționantă.  

Citește și: Moroșanu, după ce „călărețul” Sergiu a vândut casa: Mă duc să vorbesc cu el, de ce vrea iar sărac?

„Este ziua fetiței mele și este o zi capricioasă, ca în fiecare an. Țin minte că în fiecare an de ziua ei veneau câteva zile tulburate, cu zăpadă, cu soare. Și apoi primăvara, viața, soarele, lumina speranța, toate intrau pe făgașul lor. Poate e patetic, dar așa a venit Isadora, cu soare și speranță multă, multă. O asteptam pe Isadora în timp ce lucram și în timp ce filmam cu Mel Gibson la "Patimile lui Iisus". Cum sărbătorim astăzi? Muncim avem un spectacol diseara din lirica evreiască, intitulat „«Păsări călătoare»", a declarat Maia Morgenstern, în exclusivitate pentru Click!

Maia Morgenstern vorbea cu emoție despre nașterea fiicei sale, Isadora. Actrița a adus-o pe lume atunci când avea 40 de ani și a spus că sarcina a fost un act de curaj, ținând cont de vârsta pe care o avea la acea vreme. 

„Am avut curaj. Nu poate fi vorba de inconștiență fiindcă știam deja ce înseamnă să ai copii, dar e cel mai frumos dar pe care viața ți-l poate face și pe care tu poți să-l faci vieții”, declara Maia. 

Povestea de iubire dintre Maia Morgenstern și doctorul Dumitru Băltățeanu a durat 14 ani și a debutat departe de România, în Franța, în timp ce Maia se afla într-un turneu în Marseille.  

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.