Zâna surprizelor revine pe micile ecrane. Emisiune la una dintre cele mai mari televiziuni

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 05.08.2023 - 23:51
Zâna surprizelor revine pe micile ecrane. Emisiune la una dintre cele mai mari televiziuni - Foto: Facebook / imagine cu caracter ilustrativ

Zâna surprizelor revine la TV după o pauză de doi ani. Andreea Marin, a anunțat în cadrul unui interviu că din această toamnă o putem revedea pe micile ecrane în cadrul unei emisiuni la una dintre cele mai mari televiziuni de la noi din țară.

SHARE

Zâna „Surprize, surprize” are agenda plină cu zeci de evenimente legate de propriul business. În cadrul unui interviu acordat pentru Playtech, Andreea Marin a dezvăluit câteva secrete despre activitatea sa din această toamnă.

Revine pe micile ecrane, cu o nouă emisiune

Jurnalista nu a dezvăluit prea multe detalii despre emisiune sau despre postul la care o vom putea urmări, însă a confirmat că revine la TV cu o emisiune nouă.

Citește și: EXCLUSIV Afaceri dubioase în starea de urgență la Transporturi. Aparate PCR care nu merg nici acum

”Nu e o emisiune permanentă, sincer nu e momentul pentru asta, fiind foarte prinsă cu propriul business, dar ne vedem în deschiderea unei emisiuni noi, la una dintre marile televiziuni, detalii la momentul potrivit”, a declarat Andreea Marin pentru Playtech.

Violeta Marin, bursă de studii în America

Zâna a povestit și despre realizările fiicei sale, Violeta. Adolescenta a reușit să obțină o bursă în America, unde a petrecut o săptămână intensă de învățare inspirațională la Global Youth Leadership Summit, din San Diego.

”Pentru prima dată în viață, datorită Violetei, am ajuns într-un colț de lume neașteptat, în care nu m-aș fi gândit să merg prea curând, cu siguranță. Nu știam mai nimic despre San Diego, deși ani la rând fusesem în California, la nici două ore distanță, la Los Angeles, pe vremea când eram corespondent al știrilor naționale la premiile Oscar.

Citește și: FOTO Cine este și cum arată primul soț al Andreei Marin. A fost distrusă după despărțirea de el

Și am descoperit astfel un colț de lume, cu adevărat special, altfel decât America pe care o știam sau bănuiam – un loc în care m-aș întoarce mereu, fără ezitare.

Dar, mai important decât atât, acum știu că fiica mea a crescut și, prin forțe proprii, luându-și deciziile în mâinile sale, a depășit interviurile succesive de calificare, eseul, cerințele online ale binecunoscutei Fundații Tony Robbins, și a devenit singura adolescentă ce avea să plece din România, anul acesta, spre America, pentru a petrece o săptămână intensă de învățare inspirațională la Global Youth Leadership Summit, din San Diego, experiență care a marcat-o pozitiv, alături de tineri din zeci de țări din întreaga lume și traineri binecunoscuți la nivel mondial. 

Ne e teamă că nu se vor descurca fără noi, dar pentru copiii acestui secol nu mai există granițe, când unitatea de măsură care contează e capacitatea minții lor. O astfel de bursă e șansa care schimbă viziunea unui tânăr, la început de drum, îi dă aripi către viitor.

Aproape că n-ar fi avut nevoie de însoțitori până în campusul universității, unde am lăsat-o să se descurce singură, dar cu siguranță eu am avut nevoie să-i fiu în preajmă, nu m-am desprins ușor. Să fim cu toții sănătoși, să ne vedem copiii mergând pe drumul lor, spre liniștea inimii noastre! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a scris Andreea Marin, pe Facebook.

Andreea Marin iubește fără perdea 

Andreea Marin iubește din nou și lasă discreția la o parte. După trei căsnicii eșuate, „Zâna” îi dedică poezii bărbatului pe care-l iubește și care este cu 10 ani mai tânăr. 

„Zâna” de la „Surprize, surprize” iubește fără perdea. De ziua de naștere a bărbatului iubit, îndrăgita jurnalistă a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. 

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 6 ani. Acum, Adrian Brâncoveanu împlinește 38 de ani, iar alături de „zână”, el și-a găsit fericirea adevărată, amândoi fiind mândri de povestea de dragoste pe care o împărtășesc.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te