Vlad Pascu, „beizadeaua” drogată care a comis accidentul mortal de la 2 Mai, rămâne în închisoare

DE Daniel Toșa | Actualizat: 22.02.2024 - 12:55
Vlad Pascu, „beizadeaua” drogată care a comis accidentul mortal de la 2 Mai, rămâne în închisoare - Foto: Profimedia images

Vlad Pascu, „beizadeaua” drogată care a comis accidentul mortal de la 2 Mai, rămâne în închisoare. Vlad Pascu, şoferul drogat care anul trecut a accidentat mortal doi tineri în localitatea 2 Mai, rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile, au decis magistrații constănțeni.

SHARE

Vlad Pascu, „beizadeaua” drogată care a comis accidentul mortal de la 2 Mai, rămâne în închisoare. Tribunalului Constanţa a respins, joi, contestaţia formulată împotriva măsurii arestului preventiv, prelungind astfel cu încă 30 de zile privarea de libertate a lui Vlad Pascu, șoferul care a provocat tragedia cumplită de la 2 Mai, drogat fiind.

Vlad Pascu, „beizadeaua” drogată care a comis accidentul mortal de la 2 Mai, rămâne în închisoare

"Respinge ca neîntemeiată contestaţia formulată împotriva încheierii de şedinţă din data de 09.02.2024 a Judecătoriei Mangalia, de inculpatul Pascu Matei Vlad (...), cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului", reiese din minuta instanţei.

Decizia Tribunalului Constanţa este definitivă.

Joi, la Judecătoria Mangalia, începe şi procesul în dosarul în care Vlad Pascu este judecat.

Citește și: Vlad Pascu rămâne în arest preventiv. Vrea să devină un om mai bun

Pe 11 octombrie 2023, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia au anunţat că inculpatul Vlad Pascu, din Bucureşti, a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului.

"În sarcina inculpatului s-a reţinut că, în dimineaţa zilei de 19.08.2023, a condus pe drumurile publice un autovehicul, sub influenţa substanţelor psihoactive, iar, la intrare în localitatea 2 Mai, a acroşat un grup de persoane care se deplasau pe marginea drumului.

Citeşte şi: Anchetatorii i-au găsit vinovați și pe tinerii uciși de Vlad Pascu la 2 Mai. De ce îi acuză

În urma impactului, a rezultat decesul numiţilor O.A.S. (21 ani) şi D.R.M. (20 ani), precum şi vătămarea corporală a numiţilor B.D.D. (18 ani), C.V.A. (20 ani) şi I.C.I. (20 ani). De asemenea, se reţine că, după producerea accidentului, inculpatul a părăsit locul accidentului", au transmis procurorii.

Citeşte şi: De ce era tatăl lui Vlad Pascu în România. ”Am venit din Olanda doar pentru două zile”

Conform acestora, după ce a fugit de la locul producerii tragediei, Vlad Pascu a fost depistat pe raza localităţii Vama Veche.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te