Vila de milioane a lui Irinel Columbeanu a ars. Cum au scăpat miraculos lucrurile cele mai de preț

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 17.11.2023 - 18:38
Vila de milioane a lui Irinel Columbeanu a ars. Cum au scăpat miraculos lucrurile cele mai de preț - Foto: B1TV / imagine cu caracter ilustrativ
Fotografie cu Irinel Columbeanu și fiica lui, neatinsă de incendiu

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România, dar problemele au apărut după ce a luat câteva decizii greşite. A pierdut bani, căsnicia cu Monica Gabor, în cele din urmă şi vila din Izvorani, iar acum locuieşte singur într-un azil.

SHARE

Irinel Columbeanu a ajuns într-o situație tristă după ce a fost unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România. Din cauza unor decizii neinspirate, acum trăiește într-un azil după ce a pierdut banii, dar și frumoasa vilă din Izvorani.

Cum a pierdut banii și vila de la Izvorani

În anul 2007, averea lui Irinel Columbeanu a fost estimată la 150 de milioane de euro, aceea fiind şi cea mai bună prosperă perioadă. În anul 2006, aceasta fusese de 60 de milioane de euro, în anul 2008 ajunsese la 40 de milioane de auro, iar, în anul 2009, coborâse la 7 milioane de euro. Din cauza unor decizii greşite, în timp, fostul afacerist a pierdut tot ce avea.

Citește și: FOTO Irinel Columbeanu de nerecunoscut! Slăbit, tremură necontrolat și are dificultăți de vorbire

Anul 2020 venea cu un nou necaz pentru fostul afacerist. Vila de lux în care a petrecut cei mai frumoşi ani din viaţă se făcea scrum în urma unui incendiu. Focul ar fi izbucnit de la subsol, unde era organizată o petrecere de Halloween.

”Au fost multe amintiri frumoase în această casă. Dacă această casă a dispărut, nu înseamnă că a dispărut și din mintea mea, sau a fiicei mele, Irina. Am realizat că s-a întâmplat asta în Sâmbăta Morților, de Halloween.

Amenajarea a fost aleasă de constructorul și arhitectul casei, și cu mine. Ferestrele au ars în totalitate, nu a mai rămas nimic din ele”, spunea Irinel Columbeanu, în urmă cu trei ani, în cadrul unei emisiuni.

Potrivit as.ro., vila lui Irinel Columbeanu este deținută acum de un alt proprietar, dar care nu a refăcut-o după incendiu. În interiorul casei au rămas numeroase obiecte persoanele ale fostului afacerist, inclusiv haine, imagini, tablouri și obiecte de mobilier, neatinse de flăcările incendiului.

 

De asemenea, fotografiile cu fiica lui, Irinuca, nu au fost atinse de flăcări, precum și imaginile cu tatăl fostului afacerist.

Pensia derizorie pe care o primește Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu primește o pensie derizorie de la stat, pe care însă i-o oprește banca, la care este, încă, dator vândut. 

„Primesc o pensie de 1.976 de lei pe lună, dar am poprire la bancă pe pensie!

Romanița m-a ajutat să-mi plătesc chiria la ultimul apartament, pe care l-am avut într-un complex rezidențial.

Citește și: Averea lui Irinel Columbeanu, în 2003: 20.000 mp teren lângă Capitală, iaht, conac. Cum le-a pierdut

În prezent, nu mai dețin nicio proprietate. Acum, însă, Romanița nu m-a mai ajutat, nici Monica, deloc”, a dezvăluit Irinel Columbeanu, într-un podcast făcut de Serghei Mizil chiar la azil, cu scopul de a strânge bani pentru fostul milionar.

Ion Cassian, proprietarul azilului de bătrâni, spune că deja Irinel Columbeanu a stat aproape o lună pe gratis. Acesta beneficiază de îngrijire de specialitate non-stop.

„El a stat 15-20 de zile la azil pe gratis, fără să plătească nimic”, a precizat Ion Cassian, patronul azilului din Ghermănești, potrivit click.ro.

Irinel Columbeanu (66 de ani) este internat de mai multe săptămâni în azilul unde a sfârșit și tatăl său, Ion Columbeanu, în urmă cu 7 ani. Costurile se ridică la circa 7.000 de lei pe lună.

Ajuns de nerecunoscut

Irinel a pierdut vila de la Izvorani și o avere de 100 milioane euro. El s-a retras într-o garsonieră, dar a plecat și de acolo.

La doar 66 de ani, Irinel Columbeanu a ajuns să fie de nerecunoscut. Bărbatul care era odată și care reușea să învârtă pe deget femeile este acum doar o umbră palidă a milionarului.

AVC-ul suferit în primăvara anului trecut l-a făcut pe Columbeanu să fie de nerecunoscut. Celebrul afacerist a ajuns acum piele și os, ba chiar a rămas cu sechele după accidentul vascular cerebral. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te