VIDEO Un necunoscut a ucis un bărbat și apoi i-a violat fiica, în județul Constanța

DE Edi Neagu | Actualizat: 02.07.2021 - 10:08
Crimă și viol, în localitatea Corbu. FOTO: Captură video

Atacatorul, care avea o cagulă pe cap, este căutat acum de polițiști.

SHARE
Un bărbat cu cagulă a intrat în casa unei familii din localitatea Corbu (județul Constanța), a înjunghiat un bărbat și i-a violat fiica de 20 de ani, scrie Hotnews.ro. Informația fost confirmată de Parchetul Constanța. Agresorul a fugit şi este căutat de forțele de ordine.

La scurt timp după incident, bărbatul de 41 de ani a decedat. Poliția face cercetări în această cauză.

Fratele celui decedat a declarat că „m-a sunat soția la ora 4 fără 20 și mi-a spus că a intrat cineva peste ei, a băgat cuțitul în fratele meu și a violat-o pe fata cea mare. Erau foarte speriați. Trei copii erau în casă. A luat-o pe fata cea mare iar fratele meu a încercat să-și apere fata. N-am nicio idee ce s-a întâmplat, am rămas surprinși. Fratele și cumnata mea erau oameni obișnuiți, munceau.”

CITEȘTE ȘI: Răniți în Afganistan, umiliți: Mi-au dat funcția de ospătar, dar cu handicap la picioare cum să fac?

”Din ce am înțeles de la cumnata mea, criminalul, că altfel nu pot să îi spun, ar fi întrebat care e minoră, dintre fete. Și a luat-o pe cea mare. A zis că de cea mică nu se atinge că este minoră. De soție nu s-a atins, a luat-o pe cea mare în dormitor și...”, a spus fratele celui înjunghiat.

Apelul la 112 a fost făcut de sora cea mică, aceasta anunțând că sora ei a fost violată și că tatăl ei a fost înjunghiat.
 
CITEȘTE ȘI: Hackerul român care a creat virusul troian Gozi, arestat la Bogota. Era căutat de americani din 2013

Potrivit sursei citate, bărbat care a intrat peste familie, în casă, purtând cagulă și mănuși. Acesta a cerut, inițial, bani, însă ulterior a ajuns să o violeze pe tânăra de 20 de ani și să îl ucidă pe tatăl acesteia, care încerca disperat să își salveze fiica.

În tot acest timp, bărbatul ar fi închis-o pe soția victimei în baie, nu înainte însă de a o lovi și pe ea. După atac, bărbatul a furat 200 de lei din casă și a dispărut.

Polițiștii se află, în acest moment, la fața locului, de unde încearcă să adune amprente și probe pentru a-l putea identifica pe atacator.
 
 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.