VIDEO Șofer de 77 de ani, lovit cu sălbăticie de un tânăr de 29 de ani pentru că mergea prea încet

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 22.03.2023 - 16:15
Șoferul a fost șicanat în trafic Foto: captură video hunedoaralibera.ro

Un șofer de 77 de ani a fost bătut de un tânăr pentru că circula cu o vitează prea mică într-o zonă cu trafic restricționat. Agresorul a fost reținut.

SHARE

Un șofer de 77 de ani a fost bătut de un tânăr de 29 e ani pentru că circula cu o vitează prea mică într-o zonă cu trafic restricționat. 

Victima a ajuns la spital iar agresorul a fost reținut.

Șofer de 77 de ani, lovit cu sălbăticie de un tânăr de 29 de ani pentru că mergea prea încet

Incidentul s-a petrecut pe 21 martie, în jurul orei 9.15. Nora bărbatului a povestit scenele de groază prin care a trecut bătrânul. 

Citește și: Bătaie în trafic: Agresorul, mai tânăr, a rămas fără bâta din portbagaj și a fugit

Video AICI

„În cursul zilei de ieri, 21 martie 2023, un membru al familiei mele, socrul meu, în vârstă de 77 de ani, a fost lovit fără milă de un tânăr. Totul a pornit de la faptul ca agresorul a considerat că socrul meu

 conducea mașina personală mult prea lent în trafic, într-o zonă carosabilă din municipiul Hunedoara care, momentan, se află în reparații, iar traficul este restricționat, circulația autoturismelor realizându-se pe o singura bandă.

Citește și: Poliția i-a blocat roata, dar șoferul a plecat cu mașina fără amendă. Ce „surpriză” le-a lăsat

Individul, probabil extrem de iritat, l-a urmărit pe socrul meu, ambii aflându-se în propriile autovehicule, până în localitatea Peștișul Mare, unde i-a tăiat calea iar mai apoi s-a dat jos din mașină,

 a deschis portiera mașinii socrului meu și l-a lovit de repetate ori, cu pumnii, în zona feței, cu o sălbăticie pe care nu am mai întâlnit-o până astăzi.

Socrul meu a fost transportat cu ambulanța la spital unde i s-au acordat îngrijiri medicale”, a spus  Laura Borca, nora victimei, potrivit Hunedoara Liberă.

Agresorul a fost reținut 

Poliția a stabilit că un bărbat din municipiul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Republicii, din municipiul Hunedoara, ar fi fost claxonat de șoferul unui autoturism care se deplasa în spatele său, pe motiv că rulează cu viteză prea mică.

Citește și: Un șofer de Uber se recomanda "comisarul Toni" și păcălea fete tinere că le angajează la stat

 Ulterior, după ce a parcat maşina în cartierul Peștișul Mare, bărbatul a coborât din mașină pentru a merge la niște cunoștințe, iar lângă autoturismul său a parcat șoferul autoturismului care l-a claxonat, care a coborât din maşină şi l-a lovit cu pumnul în zona feței, după care a lovit portiera stânga-față a autoturismului septuagenarului cu piciorul și i-a rupt maneta ștergătoarelor.

Șoferul de 29 de ani a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara pentru audieri, pe numele său fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi distrugere. 

După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut preventiv, pentru 24 de ore.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te