VIDEO Proaspăt eliberat, cu casa sub sechestru, Adrian Beleaua Corduneanu pozează mândru pe Facebook

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 07.11.2022 - 12:47

În dosarul de cămătărie care vizează clanul Corduneanu, Adrian "Beleaua" și soția sa sunt singurii care sunt liberi, sub control judiciar, dar au vila de lux pusă sub sechestru. Aproape toți ceilalalți membri ai clanului sunt arestați.

SHARE

Cum a fost pus în libertate, Adrian "Beleaua" Corduneanu a și postat o poză alături de colaboratorii săi apropiați, chiar dacă problemele sale penale sunt departe de a fi rezolvate.

Citește și: Neamul Corduneanu, cu soții cu tot, băgat în cămătărie. Petronel și Florinel, legați, Beleaua, liber

Magistrații au instituit sechestru asigurător pe vila lui Adrina Corduneanu, în valoare de aproximativ 200.000 de euro.

În urma descinderilor de săptămâna trecută la membrii clanului Corduneanu, polițiștii au confiscat 50.680 de euro, 33.000 de lei, 2,2 kg de aur, 2 pistoale, dintre care unul cu piper și unul de tip Airsoft, 12 cuțite și săbii, spray-uri lacrimogene, 55 de telefoane mobile, documente ce ar conține evidența operațiunilor de cămătărie și acte de proprietate pentru bunuri imobile.

Scandal și între Corduneni

Afacerile dubioase ale clanului Corduneanu au ajuns să-i învrăjbească chiar și pe frații și nevestele care fac parte din acest grup. Adrian Beleaua Corduneanu și soția lui, Ramona, o acuză pe Alina Petre, soția lui Petronel Corduneanu, că ar fi păcălit un proprietar din Iași.

Alina Filip, soția lui Petronel Corduneanu, susține că se simte șantajată și că nu ar fi prima dată, după ce a cumpărat o casă în cea mai scumpă zonă Iașului. Casa are o suprafață mică, de 33 de metri pătrați, și se află pe strada Sfântul Andrei, acolo unde prețurile sunt printre cele mai mari din Iași.

Citește și: Cum a căzut interlopul Dorel Chiroaica, membru marcant al grupării Garda de Fier

„Vreau să clarific o situație. Sunt amenințată și șantajată de familia soțului meu după ce am cumpărat o casă pe strada Sfântul Andrei. Casa respectivă am cumpărat-o legal, fără să păcălesc pe nimeni. Am plătit aproximativ 900 de euro pe metru pătrat. Acum, Adrian Corduneanu postează pe Facebook tot felul de filmulețe în care mă denigrează. Casa respectivă a vrut să o cumpere și el, iar acum ar vrea să plătesc în plus pentru ea”, a spus Alina Filip.

Citește și: Cum teroriza Valter, fratele interlopului Cosmos Tănase, tinerele moldovence pe care le trafica 

Beleaua și Ramona au sărit la Alina pentru o casă

În mediul online, au circulat mai multe filmulețe în care Adrian Corduneanu, zis „Beleaua”, și soția sa, Ramona, vorbeau urât despre cumnata lor, Alina Filip.
Atât Adrian, cât și soția sa, Ramona, au dat de înțeles că Alina Filip ar fi cumpărat casa respectivă după ce ar fi păcălit proprietarii. De asemenea, din videoclipuri se înțelege că Alina Filip ar mai fi luat alte case prin metode mai mult sau mai puțin legale.

Citește și: Interlopul Fane Vitamină a fost împușcat de Gore, coleg penal. Cum au trădat clanul "Frăția"

Soția lui Petronel Corduneanu susține că a fost reținută, la un moment dat, într-un dosar de șantaj, tot din cauza lui Adrian Beleaua Corduneanu. 

„Am familie, toată familia mea se ocupă de imobiliare, din asta trăim. Dacă am cumpărat o casă, ce am făcut greșit?! Nu mi se pare normal ca Adrian să facă astfel de afirmații legate de mine, atât timp cât eu nu i-am greșit cu nimic. Eu am probe pe care le voi duce la Poliție. Am fost șantajată și nu o dată! Am fost odată cu Petronel tot din cauza lor. Noi nu am avut probleme cu legea. Nu am făcut infracțiuni, o să se vadă când o să se termine dosarul în care am fost noi reținuți. Nu noi facem infracțiuni. Noi nu vrem nimic decât să fim lăsați în pace. Vreau să am liniștită grijă de familia mea și de copiii mei”, a spus Alina Filip, conform BZI.ro .

Citește și: VIDEO Vasile Corduneanu, conflict cu Ulise: Nu i-am bătut, nu ne-au bătut. Doar ne-am înjurat verbal

Alina și Petronel Corduneanu, dosar de șantaj

Alina și Petronel Corduneanu sunt cercetați într-un dosar penal după ce ar fi șantajat o femeie din anturajul său care scotea bani proveniți din fapte ilegale. Pentru a li se pierde urma, banii erau trimiși prin Western Union.

La un moment dat, femeia care scotea banii a refuzat să mai facă acest lucru, iar Petronel Corduneanu a amenințat-o că o bate dacă nu continuă să îi facă acest serviciu.

Banii respectivi ar fi provenit din diferite activități ilicite care s-ar fi desfășurat în diverse state din Europa.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te