VIDEO Interlopul proxenet Italiano Tănase pus în libertate. Contesa Băncuță, în arest la domiciliu

DE Adrian Costin | Actualizat: 10.08.2022 - 16:39
Interlopul proxenet Italiano Tănase pus în libertate. Contesa Băncuță, în arest la domiciliu Foto: captură BZI

Mai mulți membri ai clanului intrelop Tănase, acuzați de trafic de persoane, printre care Contesa Băncuță, Neagu Sentiment, Italiano și Crenguța Tănase au fost arestați fiind acuzați de trafic de persoane și de exploatarea mai multor fete în străinătate.

SHARE

Contesa Băncuță, Italiano Tănase, Crenguța Alisa Tănase, Sentiment Walter Nicolas Neagu, Adrian Andrei Bamboi și Teodor Constantin Asalomiei au fost cu toții arestați preventiv după descinderile care au avut loc la sfârșitul lunii ianuarie, prin decizia Tribunalului Iași.

Citește și: VIDEO Coloană imensă de HIMARS la Focșani. România, protejată de arma cea mai eficientă în Ucraina

 

Aceștia sunt acuzați că au exploatat sexual zeci de fete în țări din vestul Europei.

Citește și: Viața de lux a româncei care era proxeneta șefă din Northampton și Birmigham: F... me, I'm brilliant

Citește și: Contesa Băncuță, în arest la domiciliu. Interlopii Neagu Sentiment și Italiano Tănase rămân închiși

Toți sunt membri ai clanului Tănase, condus de Cosmos și Belgian. Ei puseseră la punct o puternică rețea de trafic de fete, inclusiv minore, pe care le exploatau sexual în străinătate. Perchezițiile făcute de DIICOT au scos la iveală sume mari de bani, zeci de cuțite și arme. Printre cei reținuți atunci s-a aflat și un minor, Sentiment Walter Nicolas Neagu, conform Newsweek.

Italiano Tănase, eliberat de Tribunalul Iași

Magistrații din cadrul Tribunalului Iași au admis cererea de înlocuire a arestului preventiv cu controlul judiciar, solicitare formulată de Italiano Tănase.

„Instanța admite cererea formulată de inculpatul Italiano Tănase, deţinut în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Iaşi, de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a controlului judiciar. Înlocuieşte măsura arestării preventive luată faţă de inculpatul Italiano Tănase cu măsura preventivă a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile”, au afirmat judecătorii ieșeni.

Citește și: Fulger Gangal, Gâgă și Boncu, judecați după ce s-au fugărit la o nuntă. Boncu s-a și dezbrăcat

Colega lui de fapte, Contesa Băncuță, a rămas în arest la domiciliu.

Cum opera clanul Tănase

"Victimele erau cazate, initial, în locuințe din Iași, Brăila și Constanța, ulterior, fiind transportate în Capitala Marii Britanii, unde erau cazate în locuințe închiriate. După determinarea acestora să accepte practicarea prostituției, prin folosirea violenței, amenințărilor sau a șantajului, suspecții postau anunțuri pe mai multe site-uri de profil, o singură victimă reușind să obțină zilnic, din practicarea prostituției, sume cuprinse între 500 și 1.500 de lire sterline, bani însușiți, aproape în totalitate, de aceștia. Unul dintre suspecți avea rolul de lider, în Marea Britanie, deținând controlul asupra unui număr de 5 imobile închiriate în zone centrale ale Londrei, unde ar fi fost exploatate mai multe victime”, au arătat anchetatorii.

  

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te