VIDEO Eugen Nicolicea, certat în direct la Antena 3 de bunicul Luizei Melencu

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 22.08.2019 - 20:19

Bunicul Luizei Melencu, fata dispărută din Caracal din luna aprilie, a intervenit la Antena 3, la emisiunea lui Răzvan Dumitrescu, pentru a-i spune lui Eugen Nicolicea că din cauza legilor votate de ei în Parlament s-a ajuns la situația asta, și cu Luiza, și cu Alexandra.

SHARE

„Bunicul Luizei: Domnul Nicolicea mai este în direct la dumneavoastră în emisiune?

Răzvan Dumitrescu: Sigur că da. Ce anume doriți să precizați în legătură cu eventualele spuse de domnul Nicolicea?

Bunicul Luizei: Domnul Nicolicea ce reprezintă: trecutul, prezentul sau viitorul?

Răzvan Dumitrescu: Domnul Nicolicea este invitatul meu în această emisiune ca reprezentant al unui partid de guvernământ.

Bunicul Luizei: Am înțeles, dar ce reprezintă? La ce se referă: trecut, prezent sau viitor?

Răzvan Dumitrescu: În legătură cu ce subiect, stimate domn?

Bunicul Luizei: Domnul Nicolicea are atâtea probleme și atâtea necazuri. La ce vârstă și-a desăvârșit studiile, unde le-a făcut? Mie mi-ar fi rușine să mai apar în fața națiunii cu asemenea oameni. El, Iordache și alții, să le fie rușine!

Răzvan Dumitrescu: Stimate domn, v-a supărat vreo declarație a domnului Nicolicea? A făcut o declarație care nu este corectă? Sau este un considerent general pe care dumneavoastră îl aveți, fără legătură cu discuția concretă ce vizează cazul Luizei, cazul Alexandrei și felul în care merge ancheta?

Bunicul Luizei: Domnul Nicolicea să trăiască, să-și vadă de familia lui și de necazurile lui, problemele lui. Nu ne reprezintă și nu reprezintă nația și poporul român.

Răzvan Dumitrescu: Am o rugăminte, stimate domn. În măsura în care niciunul dintre invitați nu a făcut vreo afirmație incorectă în legătură cu cazul Luizei, înțelegându-vă eventualele supărări cu privire la unii sau alții dintre politicieni, nu există, înțeleg, un drept la replică în cazul de față, prin urmare nu înțeleg care este obiectul discuției. Cu toată dragostea și cu toată compasiunea pentru durerea pe care o suferiți, înțelegându-vă supărările generale pe care le aveți, în situația în care nu există o situație concretă în legătură cu cazul și care să fie nevoie să o corectăm, discuția nu își are obiectul.

Bunicul Luizei: V-am înțeles, dar asemenea oameni să nu mai apară.

Răzvan Dumitrescu: Toți cei din Parlament au în spate niște voturi.

Bunicul Luizei: Uitați unde am ajuns din cauza lor și a legilor pe care le-au dat în Parlament. El, cu Iordache și alți hoți.”

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.