VIDEO Cum a fost lovit Florin Salam direct în față de un interlop drogat la o nuntă în Milano

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 26.10.2022 - 09:23

Din cauza mediului interlop în care își desfățoară majoritatea cântărilor, maneliștii au o viață periculoasă. Florin Salam este și parte vătămată într-un dosar de șantaj în care sunt implicați infractori cunoscuți. La o nuntă în Milano, manelistul a fost lovit de un interlop.

SHARE

Florin Salam a trecut prin multe de-alungul carierei sale. Manelistul a fost răpit, șantajat și chiar lovit.

În mijlocul petrecerii, la Milano, la o nuntă de interlopi români, unul dintre participanți l-a lovit pe manelist în față în timp ce cânta și primea dedicații.

Citește și: Capii clanului Chira, săltați pentru răfuieli cu săbii în public. I-au tăiat piciorul unui rival

Imediat după lovitură, agresorul a fost imobilizat de prietenii săi, în timp ce Salam a fost scos din restaurant şi dus într-o cameră de hotel.

Citește și: EXCLUSIV Armata asigură buget de 1.330.000 € pentru ca Steaua București să joace în Liga a II-a

Salam a povestit prietenilor că, după ce a fost lovit, a fost dus într-o cameră de hotel unde a fost ţinut timp de 10 ore.

Interlopul care l-a lovit pe Salam și-a cerut scuze și a spus că era drogat

Bărbatul, poreclit "Lower Stan", i-a cerut scuze lui Florin Salam şi familiei lui pentru pumnul pe care i l-a aplicat în timpul petrecerii de la Milano.

Interlopul a explicat că în momentul în care l-a bătut pe manelist se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a drogurilor şi nu a gândit.

"Vreau să îi cer scuze lui Salam, familiei lui, mamei lui, copiilor lui. Eu cu Salam suntem rude. N-am avut nimic cu Salam. N-am ştiut de capul meu ce fac. Să ţineţi cont că eu pe Salam îl iubesc. Vă rog frumos să vă opriţi cu mesajele pe care le trimiteţi. Nu am nimic cu Salam. Trebuie să ne întâlnim acum şi să îmi cer scuze de la el", a declarat interlopul.

 

Maneliști șantajați de interlopi

Florin Duduianu zis Anaser, Nicolae Constantin zis Aramis, Ştefan Duduianu zis Lindon, Sofian Văduva zis Denom, Miltiade Văduva zis Seif, Nicolae Mihai Venţer, Marius Cristian Radu, Mihai Cristian Olaru,  Cristian Bolcoş, Sebastian Mario Radu, Ionuţ Văduva, Ion Corporan au fost trimişi în judecată pentru şantaj şi tâlhărie, după ce au fost acuzaţi de procurori că au cerut sume mari de bani, care ajungeau până la 100.000 de euro, de la crema maneliștilor din România.

Pintre maneliștii șantajați se numără Florin Salam, Guță și Bujilă.

"Persoana vătămată, Stoian Florin zis Florin Salam a precizat că în perioada 2015-2020 folosindu-se de renumele pe care îl au în lumea interlopă, fiind cunoscute persoane violente, numiții Duduianu Florin și Constantin Nicolae, cei doi fiind frați, l-au obligat pe acesta să cânte gratis la diverse evenimente organizate de ei sau de către alte persoane iar banii ce reveneau de drept artistului fiind însușiți de cei doi”, se arată în dosar.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te