VIDEO Cometa Verde, mesagerul Universului, vine după 50.000 de ani: Liderii războaielor vor muri

DE Adina Mutăr | Actualizat: 18.01.2023 - 10:04
Cometa Verde, mesagerul Universului/Foto: yahoo
Cometa Verde, mesagerul Universului/Foto: Profimedia Images

O cometă, care nu a mai fost văzută pe cerul Terrei de 50.000 de ani, își face apariția dramatică. Ca mesager al Universului, „taie” cu traiectoria sa pe zeul Marte, al războiului, promițând moarte dictatorilor și iubire și comunicare la nivel înalt.

SHARE

Spre sfârșitul lunii ianuarie și la începutul lunii februarie, cometa C/2022 E3 (ZTF) va fi vizibilă cu ochiul liber. 

Obiectul ceresc de un verde strălucitor a fost descoperit în martie 2022 și a ajuns la periheliu (cel mai apropiat punct al său de Soare) la 12 ianuarie.

Noua cometă ar putea atinge magnitudinea vizuală de 6 la începutul lunii februarie, potrivit previziunilor astronomilor. 

Aparent, C/2022 E3 (ZTF) va trece de periheliu la 12 ianuarie 2023, iar apoi va avea cea mai mare apropiere de Pământ la 1 februarie.

C/2022 E3 (ZTF) se va deplasa pe cerul circumpolar nordic (constelațiile Draco, Ursa Minor, Camelopardalis) în timpul apropierii.

În condiții favorabile, cometa va deveni chiar mai strălucitoare decât magnitudinea 6.

Vine cu schimbare și distrugerea liderilor războinici

Cometele, în general, simbolizează schimbarea prin haos, tranziția prin perturbare.

Specific pentru cometa C/2022 E3 este spectaculoasa sa culoare verde. Aceasta simbolizează primăvara, reînnoirea, compasiunea, sănătatea, abundența și pacea. 

Însă verdele este și culoarea frustrării, invidiei și poate avea asocieri negative din această cauză pentru cei ce au astfel de sentimente distructive.

Din punct de vedere astrologic, se ia în considerare conjuncția cu maiestuoasa Cometă Verde.

21 ianuarie marchează Luna Nouă, care cade sub semnul Vărsătorului. 

Aceasta poate fi văzută ca o „tabula rasa” sau un nou început, o eră de pace și armonie, în ciuda provocărilor cu care se confruntăm omenirea în prezent. 

Pentru astrologii indieni, verdele este conectat la Anahata (chakra inimii). Acest lucru înseamnă că prezența rară a Cometei Verzi, mesager din vastele spații cosmice, anticipează explorări în zona iubirii spirituale cum n-au mai fost percepute. 

Traiectul cometei prinde, înainte de a se pierde în Univers, Pământul, Mercur și Venus și poziționează Marte în afară, atunci când inițiază bucla sa strânsă.

În mod clar, cometa favorizează iubirea și comunicarea, condamnând războiul.

Totodată, o cometă atât de rară și atât de spectaculoasă anticipează evenimente majore, cum ar fi războaiele sau moartea unui lider renumit.

În corelație cu celelalte simboluri, se anticipează moartea unor lideri tiranici care vor să perpetueze războiul, ceea ce stă și sub semnul unui noroc pentru restul omenirii.  

În astrologia chineză, cometele aduc vremuri prospere și norocoase, ca cea care a vestit  nașterea lui Confucius sau cometa ce a apărut atunci când Buddha a atins iluminarea.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te