VIDEO Ce maneliști și interlopi fac pelerinaj la catafalcul lui Costel Corduneanu

DE Catinca Doboș | Actualizat: 18.04.2024 - 18:51
Ce maneliști și interlopi fac pelerinaj la catafalcul lui Costel Corduneanu. Foto: YouTube

Astăzi, joi, este ultima zi de priveghi pentru Costel Corduneanu. Ce maneliști și ce interlopi fac pelerinaj la catafalcul lui?

SHARE

Astăzi este ultima zi de priveghi pentru Costel Corduneanu, al cărui trup neînsuflețit a fost depus la restaurantul „La Castel” din Iași, stârnind controverse cu privire la legalitatea depunerii trupului neînsuflețit în unități de alimentație publică.

Români de pretutindeni au venit la Iași pentru a-și lau rămas bun de la Costel Corduneanu, dar nu au lipsit nici maneliștii și interlopii din anturajul acestuia.

În primele zile ale priveghiului, au cântat Costel Biju, Ștefan și Narcis de la Bărbulești și Cristi Nucă. Conform surselor citate de Gândul, artiștii nu au fost plătiți de familia lui Corduneanu, dar au acceptat sumele oferite la dedicații.

Citește și: Trupul interlopului Costel Corduneanu, depus la un restaurant de lux din Iași. Priveghi cu manele

De la priveghi nu a lipsit nici Tzancă Uraganu, care a cântat melodii de jale în amintirea „Legendei Moldovei”: „Special pentru Costel, inima noastră, de la mine Tzancă, special, din toată inima și cu tot respectul, pentru Costel, Costel al nostru”.

Florin Salam i-a dedicat lui Costel Corduneanu o manea

Florin Salam a compus o piesă dedicată lui Costel Corduneanu, distribuită pe rețelele sociale de fratele interlopului, Adrian Corduneanu, zis „Beleaua”, conform EVZ .

Interlopii României, prezenți la catafalcul lui Costel Corduneanu

Printre interlopii care au venit deja de la București încă din prima zi se numără Marian Sîrbu și Florin Șpac, fostul luptător de la CS Dinamo. Sursele relatează că cei doi erau apropiați de Costel Corduneanu, care i-ar fi introdus pe cei doi în compania patronului lanțului de cazinouri Las Vegas. De asemenea, Costel Corduneanu ar fi și nașul de botez al fetiței lui Șpac, conform Gândul.

Locul de veci al lui Costel Corduneanu din marmură neagră a costat peste 13.000 de euro

Astăzi au loc ultimele pregătiri ale cavoului în care se va odihni Costel Corduneanu. Prețul de piață al unui asemenea loc de veci depășește 5.000 de euro, iar lucrările de amenajare ar fi ajuns la peste 8.000 de euro. Crucea lui Costel Corduneanu poartă mesajul „Nu te vom uita niciodată, Legenda noastră!”, relatează BZI.

Costel Corduneanu, înmormântat lângă Ion Creangă și Mihail Kogălniceanu

Costel Corduneanu va fi înmormântat într-o zonă specială a Cimitirului „Eternitatea” din Iași, unde se află și locurile de veci ale lui Ion Creangă și Mihail Kogălniceanu, potrivit 7est.

Citește și: Cum a murit temutul interlop Costel Corduneanu. A reprezentat România la Jocurile Olimpice

Logoul Jocurilor Olimpice, inscripționat pe cavoul lui Corduneanu

Cavoul lui Costel Corduneanu este inscripționat cu logoul Jocurilor Olimpice. Interlopul ieșean a fost campion mondial la cadeți, participând la două ediții ale Jocurilor Olimpice. În 1992, la Barcelona, acesta s-a clasat pe locul 9, iar în 1996, la Atlanta, pe locul 14.

Mii de persoane îl vor conduce pe ultimul drum pe Corduneanu

Costel Corduneanu va fi înmormântat mâine, 19 aprilie, la ora 14:00, la Cimitirul „Eternitatea”. Autoritățile locale au fost deja alertate. Mii de oameni sunt așteptați la înmormântarea lui Corduneanu.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te