VIDEO Ana Mărgean, câștigătoarea "Românii au talent", a făcut senzație în SUA: „E cea mai bună”

DE Alin Crișan | Actualizat: 01.02.2023 - 18:41
Ana Maria Mărgean la America s Got Talent - Foto: Talent Recap

Ana Maria Mărgean, câștigătoarea sezonului 11 "Românii au talent", l-a lăsat fără replică pe Simon Cowell cu numărul ei de ventrilocie, la „America's Got Talent”.

SHARE

România e iar aclamată la "America’s Got Talent: All-Stars!". După prestația incredibilă a lui Darius Mabda a venit rândul unui alt copil minune să cucerească scena. Ana Maria Mărgean a reușit, cu numărul ei, să treacă în marea finală. 

Citește și: VIDEO O femelă de râs, surprinsă în timp ce își hrănea puii în Munții Apuseni: „Restul a ascuns”

Show-ul „America’s Got Talent: All-Stars!”, care adună toate talentele, din toate țările, a intrat în cea de-a cincea săptămână și ne-a oferit motive de bucurie. După dansul impecabil al lui Darius Mabda, de săptămâna trecută, o altă româncă îi lasă cu gurile căscate pe jurați, nume mari în industria de divertisment: Simon Cowell, Heidi Klum și Howie Mandel.

Este vorba despre Ana Maria Mărgean (13 ani), fetița care s-a apucat de ventrilocie în pandemie, și care a câștigat 120.000 de euro și premiul cel mare la „Românii au talent” sezonul 11.

Citește și: Calistrat Bobu, preot misionar, propus spre canonizare de Mitropolitul Banatului: Avea daruri divine

Aceasta a fost invitată la America’s Got Talent: All-Stars, unde a impresionat cu calitățile sale vocale, abilitățile de ventriloc, dar și cu umorul debordant, anunță protv.ro. După momentul de excepție de pe scena America’s Got Talent: All-Stars, juriul s-a ridicat, impresionat, în picioare.

Simon Cowell, impresionat de Ana Maria Mărgean: „Cea mai bună dintre cei mai buni”

”Nu e de mirare că ai câștigat Românii au talent. Ești incredibilă, ești superbă, cânți minunat, îmi place prietenul tău blănos și momentul a fost și amuzant, pe deasupra”, a spus Heidi Klum. 

Citește și: INTERVIU Povestea românului care la 16 ani a devenit Maestru Internațional la Șah: „Am muncit mult”

”M-am amuzat. Nu pot să cred povestea ta, că te-ai apucat de ventrilocie în timpul pandemiei. Adică, nu ai nici măcar doi ani de experiență. Asta a fost senzațional”, a spus Howie Mandel.

”Faptul că tu ai căutat online, că te-ai inspirat de la oameni care au participat la America’s Got Talent înseamnă că ești o vedetă AGT All-Star! Fanii te vor adora!”, potrivit romaniainsider.com

”Este palpitant să vezi cea mai bună dintre cei mai buni”, a declarat și Simon Cowell. ”Adică, ești foarte amuzantă!”. 

În nici 24 de ore, momentul ei de la America’s Got Talent: All-Stars a strâns peste 800.000 de vizualizări, iar comentariile incredibile: ”Este mai presus de senzațional”, ”E fenomenală, România ar trebui să fie mândră de ea”, „E genială”, „Are pachetul complet, are tot ce-i trebuie pentru a deveni un superstar”, „Cred că ar trebui să câștige! Este uimitoare, modestă, talentată în atât de multe feluri și frumoasă! Merită să aibă propriul ei show în Vegas. Aș merge cu siguranță la Vegas pentru a o vedea cântând”, potrivit libertateapentrufemei.ro. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te