VIDEO Urmărire și bătaie în trafic ca în filme, în Galați. Un bărbat și-a tăiat verișorul cu maceta

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 10.05.2023 - 13:15
Urmărire și bătaie în trafic ca în filme, în Galați. Un bărbat și-a tăiat verișorul cu maceta - Foto: Facebook/Pro Lider FM

Urmărire și bătaie în trafic ca în filme, în Galați. Doi bărbați s-au încăierat pe un bulevard din centrul orașului. După ce s-au lovit bine, unul dintre ei s-a năpustit asupra celuilalt cu o macetă și l-a rănit grav. Cei doi sunt veri, iar agresorul cu macetă e dat în urmărire.

SHARE

Șoferul cu macetă din Galați, care luni, 8 mai, a rănit cu o armă albă, în plină stradă, un bărbat cu care, se pare, avea un conflict mai vechi, a fost dat în urmărire și consemn la frontieră. El are 40 ani și a dispărut de la domiciliu după comiterea faptelor.

În caz, Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Răfuiala soldată cu un atac cu maceta a avut loc luni, 8 mai, la intersecția bulevardului George Coșbuc cu strada Movilei din municipiul Galați. 

Citește și: FOTO O limuzină „RR” unică, la RAR Iași. Din ea era să fie răpită fiica Reginei Elisabeta în 1974

"La data de 8 mai 2023, la ora 12:25, Poliția Galați a fost sesizată prin apel S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că la intersecția străzilor Movilei cu Bulevardul George Coșbuc a avut loc o agresiune fizică între două persoane.

Imediat după sesizare, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Galați s-a format o echipă complexă de investigare, cercetare și intervenție la fața locului, iar din verificările preliminare, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Galați, sprijiniți de polițiști din cadrul Secțiilor 1-5 Poliție Galați, Biroul Rutier, Serviciul Criminalistic și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au stabilit faptul că în cursul zilei de ieri, în jurul orei mai sus menționate, doi bărbați, cu domiciliile în municipiul Galați, cu vârstele de 39, respectiv 40 de ani, în timp ce conduceau două autoturisme, s-ar fi întâlnit în trafic și ar fi oprit în zona intersecției străzilor Movilei cu George Coșbuc, pentru a discuta. Facem precizarea că între cei doi există un grad de rudenie, aceștia fiind veri", precizează IPJ Galați.

Citește și: VIDEO Un „bombardier” cu mașină electrică Dacia Spring a scos ranga la un șofer care l-a claxonat


Au fost identificate cele două autoturisme, iar la domiciliul bărbatului de 40 de ani a fost găsită și arma albă care a fost folosită la #agresiunea fizică.

"În cauza de față a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc acest incident, precum și pentru depistarea bărbatului de 40 de ani, care se sustrage cercetărilor.

Acesta a fost dat în consemn pe raza județului Galați, cât și la frontiera de stat a României", mai informează IPJ Galați.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te