Un tată și-a înjunghiat fiicele gemene, de numai 3 luni, în inimă după o ceartă cu nevasta

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 06.11.2021 - 17:16
Foto: INQUAM Photos/ Silviu Filip

Polițiștii au intervenit de urgență într-un apartament din Roman, județul Neamț, acolo unde un bărbat, după o ceartă cu soția, și-a înjunghiat fiicele gemene.

SHARE

Sâmbătă dimineață, în jurul orei 8, a fost înregistrat un prim apel la numărul de telefon 112. Apelul a fost efectuat de un vecin, cu privire la faptul că un bărbat, din municipiul Roman, își agresează soția.

Citește și: Un interlop de 18 ani, reținut pentru proxenetism și tâlhărie, a fugit din arest și a spart o mașină

În urma sesizării, un echipaj de poliție a sosit imediat la fața locului, prin forțarea ușii de acces, a pătruns în locuința și au găsit cele 2 fiice gemene ale bărbatului. Acestea erau în vârstă de 3 luni, înjunghiate, în zona inimii, respectiv a abdomenului. Ulterior, cele două fetițe ale bărbatului, împreună cu soția acestuia au fost transportate de urgență la spital. Acolo, unul dintre copii a decedat.

„La data de 06.11.2021, în jurul orei opt, a fost înregistrat un prim apel 112, efectuat de un vecin, cu privire la acte de agresiune ale lui D. Nicolae, din municipiul Roman, la adresa soției. Echipajul sosit la fața locului, prin forțarea ușii de acces, a pătruns în locuința, context în care a găsit cele două fiice gemene ale autorului, în vârstă de trei luni, înjunghiate, în zonă inimii, respectiv a abdomenului.

Cei doi copii și soția au fost transportați de urgență la spital. Unul dintre copii a decedat. Se continuă cercetările, fiind constituită echipa CFL. Nu au fost înregistrate sesizări de anterioare cu de niciun fel, cu privire la aceasta familie, la poliție”, se arată în comunicatul emis de reprezentanții IPJ Neamț.

Citește și: Gore de la Cluj după ce a spus că va ploua cu morți: Sunt inofensiv, să moară ce-am mai pă interes

În ceea ce privește starea celui de al doilea bebeluș, acesta a fost operat, iar medicii au anunțat că starea sa este stabilă.

Cercetările continuă în acest caz pentru a stabili împrejurările în care acesta s-a produs și ce a determinat furia bărbatului. Potrivit anchetatorilor, nu au fost înregistrate sesizări anterioare cu privire la această familie, la poliție.

Un caz asemănător a avut loc în urmă cu câteva zile, când o fetită de aproape 2 ani a fost ucisă de o tânără în grija căreia fusese lăsată de mamă. Oamenii legii din comuna Paşcani, raoinul Hâcești, Republica Moldova au fost alertați pe 30 octombrie, în jurul orei 17:30, de mama copilului.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.