Un tânăr a violat o fată de 14 ani în cimitir după ce a șantajat-o cu pozele intime trimise pe Fb

DE Adrian Costin | Actualizat: 29.10.2021 - 10:34
Ioan Zsigmond (18 ani) a fost arestat pentru că ar fi agresat sexual de șase ori o fată de 14 ani pe care o cunoscuse pe Facebook și pe care o pusese să-i trimită fotografii cu ea dezbrăcată Foto: Facebook

Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost arestat pentru că ar fi agresat sexual de șase ori o fată de 14 ani pe care o cunoscuse pe Facebook și pe care o pusese să-i trimită fotografii cu ea dezbrăcată.

SHARE

Adolescenta s-a cunoscut cu agresorul în octombrie anul trecut pe Facebook.

Ioan Zsigmond (18 ani) a şantajat apoi fata va face publice fotografiile cu ea dezbrăcată dacă nu întreține relații sexuale cu el. 

Citește și: Cu banii din proxenetism câștigau licitații pentru drumuri. 51 de membri din clanul Butoane, săltați

Prima agresiune a avut loc la sfârşitul lunii octombrie 2020 și s-a produs în zona cimitirului din localitatea Arpăşel.

Victima fost lovită șii s-a acoperit gura cu mâna ca să nu țipe

"În faţa refuzului victimei, inculpatul a imobilizat-o la sol şi a întreţinut raport sexual cu persoana vătămată minoră, acoperindu-i totodată gura cu mâna, pentru a împiedica strigătele ei", arată anchetatorii. 

Citește și: Monstrul de la ansamblul pentru copii „Drăguţa Siliştea” a făcut sex cu două minore și s-a filmat

Alte trei acte de agresiune sexuală au avut loc în cursul lunii noiembrie 2020, în Salonta, iar unul s-a consumat în februarie 2021 pe un câmp de lângă Arpăşel.

În toate patru cazurile, victima a fost imobilizată şi lovită ca să tacă, agresorul "ignorând strigătele şi actele exprese de opoziţie ale acesteia". 

Citește și: De ce ar fi donat Alex Bodi două mașini de lux clanului Caran. S-ar fi certat cu interlopul Tâmplaru

Ultimul atac, derulat în aprilie 2021, a fost şi cel mai violent, arată procurorii. Fata a fost dusă, din nou, în apropierea cimitirului din Arpăşel, unde, "deşi a refuzat expres solicitarea inculpatului, acesta a lovit-o cu palma şi a tras-o de păr ca s-o oblige la sex oral, după care a imobilizat-o, a dezbrăcat-o şi a întreţinut cu aceasta un raport sexual". 

Citește și: Fotbalistul Bănel Nicoliță a fugit în SUA de teama cămătarilor. Cât a luat de la interlopi

Le-a povestit părinților ce s-a întâmplat 


Adolescenta a continuat să se întâlnească şi să discute cu agresorul ei, de teamă că acesta va distribui fotografiile ei pe reţelele de socializare, până săptămâna trecută când, într-un târziu, le-a povestit părinţilor ce i s-a întâmplat, conform Bihoreanul. 

Ioan Zsigmond a fost reţinut vinerea trecută de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta şi, în aceeaşi zi, a fost arestat preventiv de judecătorul de drepturi şi libertăţi al instanţei locale, pentru o perioadă de 30 de zile, sub acuzația de viol în formă continuată şi în varianta agravată, asupra unui minor, pentru care riscă o pedeapsă de până la 15 ani de detenţie. 

Decizia Judecătoriei Salonta a fost contestată de tânăr, însă fără succes. Tribunalul Bihor a hotărât, luni, că măsura arestului preventiv dispus în cazul său este legală şi i-a respins contestaţia ca neîntemeiată, verdictul fiind definitiv. 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te