Un șofer beat a accidentat mortal o copilă de 8 ani și pe tatăl său. Mama a făcut AVC pe loc

DE Daniel Toșa | Actualizat: 06.09.2023 - 13:22
Sursa foto: obozrevatel.com

O tragedie de proporții a avut loc pe un drum din regiunea Kirovohrad, Ucraina, unde un ofițer militar în vârstă de 40 de ani a pierit pe loc, iar fiica sa de 8 ani a decedat ulterior la spital, în urma unui accident cumplit cauzat de un șofer băut care a intrat pe contrasens.

SHARE

Cu doar câteva zile înainte ca Uliana Spaschuk, în vârstă de 8 ani, din satul Dmitrivka din regiunea Poltava, să înceapă clasa a III-a, tatăl ei, ofițerul Mikola Spaschuk, care era în permisie, a decis să călătorească împreună cu soția sa, Olena, în vestul Ucrainei, pentru a vizita părinții, pe care nu-i mai văzuse de ceva timp.

Un șofer beat a accidentat mortal o copilă de 8 ani și pe tatăl său

Pe data de 26 august 2023, familia se întorcea acasă. Mikola se afla la volanul autoturismului său, Olena era în scaunul din dreapta al pasagerului, iar Uliana se afla pe bancheta din spate, poziționată în spatele tatălui său.

Tragedia s-a produs în seara târzie, în jurul orei 22:30, pe autostrada Stri-Izvarine, în apropierea localității Piatihatok, atunci când un alt autoturism condus de șofer în stare de ebrietate a pătruns pe contrasens și a lovit frontal mașina familiei.

A văzut lumina morții cu câteva secunde înainte

"Mama își amintește că se uita la parbriz când a văzut deodată lumina îndepărtată a unei alte mașini, apoi a simțit lovitura", a relatat Anastasia Spaschuk, fiica cea mare a cuplului.

Din cauza coliziunii violente, mașina ofițerului a fost proiectată într-un șanț și s-a răsturnat. Ofițerul a decedat pe loc, în timp ce Olena și fiica lor au fost transportate la Spitalul Regional de Copii.

Mama a făcut AVC când a aflat că și-a pierdut copila

Mama fetiței în vârstă de 8 ani își amintește că, în ciuda situației tragice, Uliana avea ochii deschiși și respira. Copila a fost internată la secția de terapie intensivă, dar, din nefericire, doar câteva minute mai târziu, medicul a părăsit sala și i-a comunicat Olenei că micuța ei a decedat. În acel moment, femeia a suferit un accident vascular cerebral și a fost internată la secția de terapie intensivă.

La momentul actual, șoferul responsabil de tragedie, un bărbat în vârstă de 30 de ani numit Yuriy S., se află în arest preventiv pentru o perioadă de două luni, fără posibilitatea de a plăti o cauțiune.

Conform informațiilor furnizate de poliția ucraineană, individul în vârstă de 30 de ani se afla sub influența alcoolului atunci când a intrat cu mașina pe contrasens și i-a lovit grav pe cei doi membri ai familiei Spaschuk. Acesta riscă o pedeapsă cu închisoarea între 7 și 12 ani, scrie presa din Ucraina.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te