Un sătmărean, ucis cu barosul de 2 criminali pentru o butelie și niște cârnați. Relatarea ucigașilor

DE Daniel Toșa | Actualizat: 02.03.2023 - 10:10
Un sătmărean, ucis cu barosul de 2 criminali pentru o butelie și niște cârnați. Relatarea ucigașilor - FOTO: Profimedia Images

Un bărbat din Cartierul Sătmărel, Satu Mare și-a găsit sfârșitul sub o ploaie de lovituri de baros aplicată de doi criminali condamnați acum împreuna la 48 de ani de închisoare. Ucigașii au povestit întreaga lor faptă care i-a oripilat și pe anchetatori.

SHARE

La mai bine un an de la crima din Cartierul Sătmărel, Satu Mare, în care un bărbat a fost ucis cu bestialitate cu un baros și un par, criminalii au fost condamnați la ani grei în spatele gratiilor.

Un sătmărean, ucis cu barosul de 2 criminali pentru o butelie și niște cârnați. Relatarea ucigașilor

Evenimenul tragic a fost descoperit în 5 februarie 2022, în jurul orelor 17.30, atunci când un localnic din Sătmărel a fost găsit decedat într-o anexă a locuinței sale.

În urma efectuării actelor de urmărire penală în cauză, s-a stabilit că inculpaţii Danko Janos și Balogh Janos, în data de 4.02.2022, au aplicat mai multe lovituri în cap, cu parul şi cu un baros, victimei, leziunile produse la nivelul capului provocându-i hemoragia cerebrală.

Citește și: VIDEO Aeronava „Ziua judecății de apoi” în Europa. Poate porni un război nuclear dacă ordonă Biden

După ce l-au ucis cu sânge rece pe bărbat, criminalii au sustras împreună din locuința victimei o butelie de aragaz, o bucată de slănină, un fir de cârnat si două pachete de țigări.

Victima, un "client vechi" al hoților

Cei doi ucigași au recunoscut faptul că după ce în prealabil au consumat alcool la un bar din Cartierul Sătmărel, municipiul Satu Mare, pe drumul de întoarcere spre casă au hotărât să se deplaseze la locuința victimei pentru a sustrage lemne, discutând şi despre faptul că şi alte persoane au mai pătruns în locuința acesteia şi au sustras lemne.

Citește și: Turcii construiesc un km de galerie de metrou mult mai scump la Cluj ca la București. Cum se explică

Au intrat în curtea locuinței prin gradină şi apoi în anexa situată în spatele casei unde se aflau depozitate lemnele. Auzind gălăgie, victima a ieșit din casă şi văzând ușa întredeschisă la magazie a aprins lumina şi a mers la magazie, vrând să intre să vadă ce se întâmplă.

La rândul lor, inculpații au auzit gălăgie puternică de la lătratul câinilor, au văzut că s-a aprins lumina de la intrare în casă şi, imediat, s-a stins şi au luat repede ce au găsit în anexa, respectiv un baros și o bâtă şi s-au ghemuit după uşa magaziei. În momentul în care victima s-a apropiat a încercat să închidă uşa magaziei, iar inculpaţii s-au opus trăgând de uşă.

Când victima a reușit să intre, a fost lovit de criminali. În urma loviturilor primite, victima a căzut în genunchi, moment în care i-au mai aplicat o lovitură cu ciocanul în zona capului, potrivit presasm.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te