Un prezentator TV dispare de pe sticlă după ce s-ar fi bătut cu un magician, coleg de platou

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 05.07.2023 - 21:39
Șerban Copoț - Foto: Click.ro

Șerban Copoț și-a anunțat plecarea de la iUmor. Artistul a făcut parte din proiectul de divertisment timp de 14 sezoane și a decis să încheie contractul, motivând că se va dedica altor proiecte personale.

SHARE

Șerban Copoț s-a alăturat proiectului iUmor în urmă cu 14 sezoane și a făcut echipă cu Dan Badea. Pe 2 iulie, când și-a sărbătorit aniversarea de 42 de ani, artistul a anunțat că a încheiat contractul cu Antena 1 și urmează să se dedice altor proiecte.

Copoț renunță la IUMOR

Zvonurile privind plecarea lui Șerban Copoț au apărut de mai multă vreme, având în vedere că prezentatorul TV a decis să se întoarcă pe băncile școlii, pentru a-și continua studiile pe care le are începute în Protecția Mediului.

De asemenea, vedeta dădea de înțeles că și-ar dori refacerea trupei Animal X, desființată în anul 2015. Copoț a declarat că cei 7 ani de muncă au fost solicitanți și dificili, astfel că își dorește o pauză. Mai mult decât atât, filmările show-ului de entertaiment coincideau cu tabăra de vară organizată de artist, așa că a fost nevoit să facă o alegere.

Din anul 2019, prezentatorul TV organizează tabere la Izvoru Mureșului, județul Harghita, destinate copiilor care vor să-și descopere pasiunile.

„Da, mă despart de iUmor. După 14 sezoane, este momentul să mai luăm și o pauză. A fost challenging (n.r. provocator), au fost 7 ani în care am făcut parte dintr-o echipă frumoasă, în care a avut loc debutul meu ca prezentator, o zonă care m-a scos din confort.

Citește și: Mafia românească, lovită. Interlopul oltean Rechinu, roagă președintele Mexicului: Ajută-mi copilul

Anul acesta, iUmor s-a suprapus cu taberele mele și nu am cum să renunț la proiectul meu de suflet!', a spus artistul, potrivit unica.ro.

S-ar fi bătut cu un magician

Magicianul Rober Tudor ar fi avut un conflict cu Șerban Copoț pe când aceștia filmau împreună la un nou sezon din IUMOR. Potrivit informațiilor apărute în presă totul ar fi plecat de la niște glume nesărate.

La scurt timp, cei doi au făcut și declarații.

„Nu vreau să comentez acum. Nu neg, nu confirm. Voi face o declarație foarte curând, când voi putea. Vă anunț eu”, a declarat Robert Tudor pentru FANATIK.

Șerban Copoț a venit cu mai multe lămuriri.

„Nu este adevărat acest scandal. Nu înțeleg care este treaba cu acest subiect inventat. Nu înțeleg de unde a pornit, sunt absolut uimit. Asta se cere, violență și bătaie.

La noi nu există treaba asta acolo. Este o confuzie. Nu este un subiect acesta pentru că nu există. Eu sunt un om foarte pacifist, nu mă ocup cu așa ceva”, a spus Șerban Copoț pentru FANATIK.

Șerban s-a reapucat de studii

Șerban este artist, producător muzical şi preşedinte al Asociaţiei Generaţia Verde. Acesta este implicat de peste 17 ani în diverse proiecte de mediu. Acum se pregătește să lanseze o aplicație foarte utilă pentru mediu și pentru asta va pleca în America.

„Fac școala acum. Sunt înscris la un institut din Chicago unde studiez ce înseamnă amprenta de carbon. Urmează să lansez alături de o echipă de la noi de la Generația verde o aplicație pe această idee.

Muncesc. Acum mă duc în America la un raport de sustenabilitate al unui mare producător de calculatoare. Eu sunt invitat în calitate de specialist pe amprenta de carbon”, a mai declarat el.

Trupa Animal X s-ar putea reuni

„Vă mulțumesc pentru urări! 42 de ani! O petrecere reuşită este cea în care nu găseşti poze prea reuşite. Se pare că este o vârstă la care este binevenită o schimbare.

O schimbare in bine, prin care îmi iau „La revedere” de la un colectiv cu care am lucrat 14 sezoane. Cu bune, cu rele, am fost acolo o gaşcă care a scris un capitol în umorul românesc. Fiecare cu părticica lui. Acum, a venit momentul să le urez mult succes şi să îmi văd de proiectele mele.

Vine tabăra din 23 iulie, iar din toamna pregatesc o surpriză mare de tot. Încă o dată vă mulțumesc pentru urări şi vă îmbrățişez. #42deani #multumesc', a scris acesta pe pagina lui.

Animal X i-a permis extravaganțe pe care nu și le mai dorește

Proiectul Animal X s-a născut la Constanța, de unde Șerban cei trei băieți făcând parte dintr-o trupă de dans. Copoț a declarat în podcastul lui Gojira că lansarea în muzică a celor trei membri a fost posibilă datorită lui Laurențiu Duță.

„Am început să căpătăm anvergură, în primul rând în Constanța. Devenisem o trupă fenomen, cu dansul. Era o emisiune la TV Neptun și acolo am dat autografe, moșule, așa de tare am prins la oameni...

A venit Laurențiu Duță la noi: bă, nu vreți să cântați? Am mers la Laurențiu, la Năvodari… După aia s-a făcut acea metamorfoză către zona de comercial cu tot ce se știe.

Mă doare când văd o nostalgie împrumutată la generațiile noi vizavi de comunism. Nici nu își dau seama ce mizerie a fost pentru România comunismul. Familia mea era urmărită de securiști. Noi am dus-o foarte greu.

Fratele meu nu a avut voie să dea la Academia de Marină, pentru că ai mei nu au fost înscriși în partid. Plus statul la coadă, foamete.. A fost sinistru. Atunci românul a învățat să fure. Românul hoț a fost inventat în comunism ”, a povestit Șerban Copoț în podcastul lui Gojira.

„Eu m-am dus cu limuzina la liceu, brother! Cine s-a mai dus la costum și cu limuzina la liceu? Am dat niște claxoane, stai puțin să întârziem când se strâng băieții la țigară. Filmam clip. Zeu. Filmezi videoclip? Ce, mă? Acum ai telefon, e mai ușor.

VIDEO Adulat, premiat de MTV, dar jignit că umblă cu o mașină de 1.000€. „Voi sunteți săraci”

S-a întors la bucuriile simple

Newsweek  a relatat modul în care Șerban a fost jignit după ce a fost șicanat în trafic de cineva cu o mașină mai tare ca a lui.

„Asta e maşina mea de umblat prin oraş. Este un Citroen C1 din 2006. Acum câteva zile, cineva in trafic a râs de mine că sunt un "sărak" că nu mă dau cu ceva bengos, care să mă "scoată la valoare".

Băbăieți, sunt sărac, urât, am şi chelit... sunt ultimul terminat. Voi sunteți cei mai tari, cu valoare, frumoşi, pensaţi, epilați şi cu succes la femei. Liniştiți-vă! Eu nu mă pot ridica la valoarea voastra deci va rog să mă ignorați că nu sunt pe jmecherie ca voi. Ați câştigat! E bine? Nu avem absolut nimic în comun şi este foarte bine aşa. Este loc şi pentru săraci ca mine sub soare”, a scris Șerban

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te