Un pasager a fost reținut după ce s-a urcat în avion și a întârziat zborul cu 4 ore. Ce a făcut?

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 08.03.2024 - 07:32
Un pasager a fost reținut după ce s-a urcat în avion și a întârziat zborul cu 4 ore. Ce a făcut? - Foto: B365 / imagine rol ilustrativ

Un pasager a fost reținut după ce s-a urcat în avion și a întârziat zborul cu 4 ore. Ce a făcut? Care a fost problema de la motor provocată de pasager și ce a făcut mai exact?

SHARE

Un pasager a fost reținut după ce sa urcat în avion și a întârziat zborul cu 4 ore. Ce a făcut? Care a fost problema de la motor provocată de pasager și ce a făcut mai exact?

Reținut după ce a întârziat zborul

Un zbor din China a fost amânat, miercuri, cu mai mult de patru ore după ce un pasager a aruncat monede în motor, potrivit presei de stat chinez.

Zborul CZ8805 al companiei China Southern Airlines trebuia inițial să decoleze orașul sudic Sanya către Beijing în jurul orei locale 10:00, ora locală, pe 6 martie, dar a decolat abia în jurul orei locale 14:16, au marcat site-urile de Urmărește și scrie lor Flightradar24 Flight Aware,  CNN .

Citește și:  Panică la bordul unui avion plecat din România după ce o roată a explodat

Într-o înregistrare video partajată de mai multe instituții media de stat, un însoțitor de bord este văzut interogând un pasager despre care se crede că a aruncat monedele, întrebându-l câte moned au fost aruncate în motor. Pasagerul, a identitatea nu a fost dezvăluită în videoclip sau de către mass-media de stat, poate fi auzit pe cameră spunând „trei până la cinci” monedă.

Pasagerul care ar fi aruncat monedele a fost ulterior reținută de poliția aeroportului, a relatării presă de stat, citând Chinese Southern Airlines.

Compania aeriană a declarat că monedele au fost găsite în timpul controalelor de securitate, dar nu a precizat câte au fost localizate.

„Personalul de întreținere a aeronavei a efectuat o inspecție de siguranță cuprinzătoare și a stabilitate că nu au existat probleme de siguranță înainte de decolare”, a declarat serviciul serviciu al companiilor aeriene pentru presa de stat.

China Southern Airlines a emis, miercuri, un avertisment împotriva „comportamentelor necivilizate” pe contul oficial de chineză de socializare Weibo, spunând că „aruncarea de monedă în adresa de amenințare a siguranței aviației și va duce la diferite niveluri de pedeapsă”. acestea, postarea nu a făcut referire directă la incident.

CNN a luat legătura cu China Southern Airlines.

Citește și:  O femeie a încercat să deschidă ușa avionului, în timpul zborului. Era drogată

Incidente similare cu oameni care aruncă monedă în avioane, aparent pentru „ noroc” , au avut loc în ultimii ani în China.

În octombrie anul trecut, un zbor al companiei China Southern Airlines a fost întârziat în Guangzhou după ce un pasager a fost observat aruncând monede spre avion. În 2021, un zbor al companiei GX Airlines între Weifang și Haikou a fost anulat după ce mai multe monede învelite în hârtie roșie au fost descoperite la sol. Iar în 2017, un pasager în vârstă a aruncat monedele spre un avion al companiei China Southern Airlines în timpul îmbarcării pe Aeroportul Internațional Pudong din Shanghai, susținând că a fost „ o rugăciune pentru un zbor sigur”.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te