Un bărbat de 41 de ani, bătut și omorât pentru bicicleta sa. Suspectul de 55 de ani a fost reținut

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 26.07.2023 - 10:07
Un bărbat de 41 de ani, bătut și omorât pentru bicicleta sa. Suspectul de 55 de ani a fost reținut - FOTO: Profimedia Images - Imagine cu rol ilustrativ

„Misterul” crimei din Salonta, de la începutul lunii iulie, a fost elucidat. Un bărbat de 55 de ani i-a dat în cap și l-a omorât pe un bărbat de 41 de ani pentru a-i fura bicicleta.

SHARE

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a transmis detalii despre crima petrecută la începutul lunii iulie în Salonta, victima fiind un bărbat în vârstă de 41 de ani.

Procurorii au informat că suspectul, un bărbat de 55 de ani cu inițialele K.S., a fost reținut, după ce ar fi lovit victima în cap cu pumnul și cu un obiect contondent dur. După atac, agresorul i-a furat victimei bicicleta. 

Concret, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a anunțat că „s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul K.S., în vârstă de 55 ani pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi tâlhărie”. 

Citește și: Polițiștii au împușcat pasagerul unei mașini care devenise violent și a sărit la bătaie

„Din mijloacele de probe administrate în cauză a rezultat următoarea situaţie de fapt: în data de 05 iulie 2023, între orele 15:58 - 16:18, în timp ce se aflau în locul numit VIA SZAMAKERT din mun. Salonta, suspectul K.S. a agresat-o pe persoana vătămată G.F.V., aplicându-i acesteia mai multe lovituri la nivelul capului cu pumnul şi cu un corp contondent dur, provocându-i un traumatism cranio-cerebral cu fractură de boltă şi bază de craniu ce a condus ulterior la decesul victimei, după care, profitând de starea victimei aflate în imposibilitate de a se apăra, i-a sustras bicicleta având inscripţia Jumbo MTB, de culoare gri cu albastru”, se arată în comunicatul trimis de Parchetul Bihor.

Procurorii bihoreni au dispus luni, 24 iulie, reținerea pentru 24 de ore a suspectului de omor, urmând să ceară Tribunalului Bihor arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, relatează ebihoreanul.ro.

Citește și: Deputat AUR vrea să alunge ucrainenii din țară: 9000 lei pensie specială, la 50 ani. A fost polițist

Trupul neînsuflețit al bărbatului ucis pentru bicicletă, găsit după două săptămâni

Florian Vasile Gale a fost dat dispărut de familie după ce a plecat de acasă în dimineața de 5 iulie și nu a mai revenit.

Cadavrul lui a fost găsit după aproape două săptămâni în apropierea noii piste de biciclete din Salonta, într-o zonă cunoscută de localnici drept "Szalmakert".

La efectuarea cercetărilor, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor - Serviciul de Investigaţii Criminale.

URMĂREŞTE-NE PE GOOGLE NEWS

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te